Αλόνσο: «Είμαστε τυχεροί που ζούμε»

Σε ...δεύτερη μοίρα, καθώς δεν υπήρξαν σοβαρές συνέπειες, πέρασε το ατύχημα που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, κατά την διάρκεια του πρώτου Γκραν Πρι της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Φόρμουλα Ενα, που διεξήχθη στην Μελβούρνη, με νικητή τον Νίκο Ρόσμπεργκ.



Ειδικότερα, στον 17ο γύρο του αγώνα, τα μονοθέσια του Ισπανού οδηγού Φερνάντο Αλόνσο και του Μεξικανού «πιλότου» Εστεμπάν Γκουτιέρες, συγκρούσθηκαν, με αποτέλεσμα να υποστούν σοβαρές υλικές ζημιές, αλλά ευτυχώς χωρίς κάποιος από τους δύο να τραυματισθεί σοβαρά.

«Είμαστε τυχεροί που είμαστε

καλά και οι δύο», δήλωσε φανερά ταραγμένος και συνάμα ανακουφισμένος, ο Αλόνσο στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Το γεγονός ότι είμαστε ζωντανοί, οφείλεται στην ασφάλεια αυτών των αυτοκινήτων. Ηταν μία συγκλονιστική στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ και στέκομαι μπροστά σας. Είμαι ευγνώμων στην FIA, γιατί τα μέτρα ασφαλείας που τηρεί και επιβάλει, είναι ο λόγος που είμαι ζωντανός».

Από την πλευρά του, με ανάλογα συναισθήματα, ο Γκουτιέρες τόνισε: «Φοβήθηκα πολύ. Βγήκα από το αυτοκίνητο μου το ταχύτερο δυνατό κι έτρεξα προς το μέρος του. Μιλήσαμε πολύ. Ειμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι και οι δύο. Πρέπει να δω το βίντεο για να καταλάβω καλύτερα τι συνέβη».

Keywords
Τυχαία Θέματα