Αλλάζει ο καιρός την Τρίτη – Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα

Χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή την Τρίτη και την Τετάρτη.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα καταστεί μέχρι ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός

θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα δυτικά, τα βόρεια και τοπικά στα ορεινά θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και σταδιακά σε πολλές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι 4 αλλά παροδικά στα δυτικά και τα βόρεια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος και αρχικά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αλλά από το απόγευμα τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενίσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και περιοχές του εσωτερικού.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος. Στη θερμοκρασία αναμένεται μικρή άνοδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα