Σόλκσκιερ: «Ηθελα να τους αλλάξω όλους στο Α' ημίχρονο!»

Δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στο «Μπράμαλ Λέιν» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού η γηπεδούχος Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με 3-3, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.  

Η εξέλιξη της συνάντησης ήταν συναρπαστική, με τις «λεπίδες» να προηγούνται 2-0 ως το 72ο λεπτό, αλλά από το σημείο εκείνο και στα επόμενα οκτώ λεπτά να δέχονται τρία γκολ (!), τους «κόκκινους διαβόλους» να προσπερνούν και τελικά να ισοφαρίζονται στο 90ο λεπτό. Η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ ισοβαθμεί στην ένατη θέση με την

Τότεναμ, με το Νορβηγό τεχνικό να είναι έξαλλος με την απόδοση των παικτών του:

«Επρεπε να τους ξυπνήσω με κάποιο τρόπο. Ημουν πολύ εκνευρισμένος και απογοητευμένος. Αν μπορούσα θα τους άλλαζα όλους στο πρώτο ημίχρονο! Εκτός από τον τερματοφύλακα. Δεν είχε να κάνει με συστήματα και τακτική, είχε να κάνει με τη θέληση που τους έλειπε από το ματς. Δεν πήγαιναν πρώτοι στη μπάλα δεν κέρδιζαν μονομαχίες. Μέχρι και το 70' πραγματικά δεν είχαμε κανένα δικαίωμα στη νίκη. Αυτή η αγωνιστική συμπεριφορά πρέπει ν' αλλάξει και οι παίκτες πρέπει να το καταλάβουν πολύ γρήγορα».

Keywords
Τυχαία Θέματα