Αισιοδοξία Ουράνιου Ιωαννίδη για μέλλον αθλητισμού

Τη θέση ότι με σκληρή δουλειά, ήθος και χρηστή διοίκηση θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο χώρος και ο αθλητισμός θα αποτελέσει παράδειγμα ανάκαμψης και για άλλους τομείς στην Κύπρου, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ουράνιος Ιωαννίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΕ ο κ. Ιωαννίδης, μιλούσε χθες, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας της Επιτροπής για το 2015, στην οποία παρευρέθηκε και ο Υπουργός Παιδείας και

Πολιτισμού Κώστας Καδής. Ο κ. Καδής χαιρέτισε την εκδήλωση, «ευχόμενος οι επιτυχίες της αθλητικής Κύπρου να συνεχιστούν και στη νέα χρονιά».Από την πλευρά του και απευθυνόμενος στους Προέδρους και εκπροσώπους των αθλητικών ομοσπονδιών και τους υπόλοιπους αθλητικούς παράγοντες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ο κ. Ιωαννίδης έστειλε «αισιόδοξο μήνυμα ελπίδας προς όλους σας».«Η μεγαλύτερη δύναμη του τόπου μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό, όλοι εσείς που συγκροτείτε το αθλητικό οικοδόμημα», είπε. Πρόσθεσε, ότι «με σκληρή δουλειά, ήθος και χρηστή διοίκηση, οφείλουμε, και πιστεύω πως τελικά θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, και ο αθλητισμός θα αποτελέσει παράδειγμα ανάκαμψης και για άλλους τομείς στην πατρίδα μας».

ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα