Ανακοινώσεις για τον απροσδόκητο θάνατο του Κώστα Παπλωματά

ΔΟΕ

Αθήνα 19/1/2015

Ανακοίνωση για το θάνατο του συναδέλφου μας, στελέχους του εκπαιδευτικού κινήματος, Κώστα Παπλωματά

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου έφυγε αναπάντεχα και άδικα από τη ζωή, σε τροχαίο δυστύχημα , ο συνάδελφός μας, ο φίλος, Κώστας Παπλωματάς.

Ο Κώστας Παπλωματάς, στέλεχος του ΠΑΜΕ, υπηρέτησε με πίστη, δυναμισμό, αφοσίωση και τιμιότητα το εκπαιδευτικό συνδικαλιστικό

κίνημα. Συνάδελφος, δάσκαλος, αγωνιστής, εξαιρετικά αγαπητός στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και την κοινωνία, κόσμησε με πολύχρονη δράση του το χώρο του συνδικαλισμού και των κοινωνικών αγώνων. Μέχρι και την τελευταία μέρα της ζωής του (από το 2011) ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Περιστερίου, "Έλλη Αλεξίου", θέση που τίμησε και από το 1995 ως το 2005. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του ΙΠΕΜ/ΔΟΕ από το 2000 ως το 2005 και του Δ.Σ. της ΔΟΕ από το 2005 ως το 2010.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του και κηρύσσει τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας από ώρα 1:15 μμ έως και 4:15 μμ της Τρίτης 20 Ιανουαρίου 2015 ώστε να μπορέσουν οι συνάδελφοι να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών (πλησίον του ΙΚΑ Περιστερίου) στις 4:00 μ.μ. (Θα ακολουθήσει η ταφή στο Κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου).

Καλό σου ταξίδι φίλε Κώστα. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Αρ. Εγγράφου: 4/A/2015

Π.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ

Ρήγα Φερραίου 20 Αιγάλεω 19-1-2015

Προς: Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε Περιστερίου "Έλλη Αλεξίου",

Δ.Σ της ΔΟΕ, τα μέλη του Συλλόγου μας, Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε.

Λίγα λόγια για τον αγωνιστή δάσκαλο, Κώστα Παπλωματά που "έφυγε" τόσο άδικα…

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η εκπαιδευτική κοινότητα από την είδηση του ξαφνικού θανάτου του αγωνιστή δασκάλου, Κώστα Παπλωματά. Ο Κώστας Παπλωματάς, υπηρετούσε στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου και ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου». Ήταν για χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΟΕ εκπροσωπώντας το ΠΑΜΕ.

Ο Κώστα Παπλωματάς υπηρέτησε την εκπαίδευση και τον συνδικαλισμό με αφοσίωση, ανιδιοτέλεια και αγωνιστικότητα. Υπήρξε για όλους, πάντα υπόδειγμα εργατικότητας, σεμνότητας, εντιμότητας και ήθους. Άνθρωπος με ιδέες και όνειρα, με στερεή σκέψη, φωτεινό μυαλό, καλλιεργημένος, ανήσυχος και βαθιά δημοκρατικός βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων για κοινωνική απελευθέρωση και δικαιοσύνη, για το δημόσιο σχολείο, το ψωμί και τα δίκαια του κόσμου της εργασίας. Δεν υπήρξε απεργία, συλλαλητήριο, κινητοποίηση στην οποία ο Κώστας να μην έτρεξε, στην οποία να μην έδωσε το παρών με ένα χαμόγελο και μια ελπίδα πάντα στο πρόσωπό του. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές έβρισκε τα λόγια και τον τρόπο να μας εμψυχώσει και ταυτόχρονα να βάλει τον επόμενο στόχο.

Ο Κώστας Παπλωματάς έφυγε απότομα από τη ζωή αφήνοντας ένα τεράστιο κενό και κάνοντας το λαϊκό κίνημα φτωχότερο. Από χτες θρηνούμε τον χαμό ενός άξιου ανθρώπου και αγωνιστή….

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια, τα παιδιά και τους οικείους του και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.

Καλό σου ταξίδι, συνάδελφε, σύντροφε και συναγωνιστή Κώστα….

Για το ΔΣ του Συλλόγου

ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)
“KYΡΙΑΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ”
1o Εσπερινό ΕΠΑΛ Περιστερίου
Κύπρου και Ψαρρών 28
Περιστέρι 12132 –  2105755801
Email: [email protected]
Περιστέρι 19/1/2015
Αρ. Πρωτ. : 5
Προς : Σχολεία ευθύνης ΕΛΜΕ

ΘEMA : “Απώλεια” συναδέλφου

«Έφυγε», τα ξημερώματα της Δευτέρας 19/1, ο αγαπητός μας συνάδελφος Κώστας Παπλωματάς, Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου». Υπήρξε συνδικαλιστής Εκπαιδευτικός και διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΟΕ. Ήταν εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ και στέλεχος του Κ.Κ.Ε. μέχρι το τέλος της ζωής του. Ο αιφνίδιος θάνατός του, που γεμίζει με πένθος σύσσωμη την εκπαιδευτική κοινότητα, προήλθε από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη με την μηχανή που οδηγούσε.

Το Δ.Σ της Α ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του και υπόσχεται ότι το αγωνιστικό παράδειγμά του θα είναι οδηγός μας.

Η επικήδειος ακολουθία, γίνεται στην εκκλησία των Ταξιαρχών (απέναντι από το ΙΚΑ Περιστερίου) και η ταφή του στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου σήμερα Τρίτη, στις 4μ.μ.

Στη μνήμη του το Δ.Σ της ΕΛΜΕ προσφέρει στην οικογένειά του, το ποσό των 100 ευρώ.

ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ (Περιστέρι)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

e-mail: [email protected]

Πληροφορίες: Βάσω Τζελά τηλ.6972896153

Παλ. Φάληρο: 19/1/2015

Προς: τους συναδέλφους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Κυριακή το βράδυ , έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα, πρόωρα και άδικα ,

ο συνάδελφός μας, Κώστας Παπλωματάς.

Πρόεδρος του συλλόγου Π.Ε Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου», αιρετός του ΠΑΜΕ στο

ΠΥΣΠΕ Γ΄ Αθήνας ,πρώην μέλος του Δ.Σ της ΔΟΕ, αγωνίστηκε με συνέπεια μέσα από τις γραμμές του ταξικού κινήματος ,υπερασπιζόμενος το δικαίωμα όλων των παιδιών στη Δημόσια Δωρεάν Παιδεία, τα δικαιώματα του κλάδου, πάντα δίπλα στους συναδέλφους, δίπλα στους γονείς, αντιτάχθηκε στις αυθαιρεσίες και τον αυταρχισμό της Διοίκησης ,δεν έλειπε από κανέναν αγώνα.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθιά λύπη του για το χαμό του συναδέλφου, συναγωνιστή και αγαπητού συντρόφου.

Συμπαραστέκεται στην οικογένειά του και αποφασίζει να παραστεί και να καταθέσει στεφάνι στην κηδεία του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη 20/1/2015, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (πλησίον ΙΚΑ Περιστερίου) στις 4:00 μ.μ και θα ακολουθήσει η ταφή στο Κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας

Βάσω Τζελά Αλεξία Μελίσσαργου

Γραμματεία Κεφαλονιάς Ιθάκης

των Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Γραμματεία Κεφαλονιάς Ιθάκης των Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ εκφράζει την οδύνη της για τον αδόκητο θάνατο του στελέχους του ΠΑΜΕ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ, Κώστα Παπλωματά. Η ζωή του Κώστα ήταν ταυτισμένη με το ταξικό κίνημα, με τον αγώνα για μια παιδεία την υπηρεσία του λαού, με τον αγώνα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση. Ο Κώστας Παπλωματάς, ως Πρόεδρος του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου», συνέβαλε αποφασιστικά στην αποστολή βοήθειας στη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά. Η πρωτοβουλία του Συλλόγου του αγκαλιάστηκε θερμά από όλο το λαό του Περιστερίου και έδωσε ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης.

Τον θυμόμαστε στο νησί μας το Σάββατο 22 του Φλεβάρη, όταν δόθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς – Ιθάκης στα έντυπα, ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης παρουσία εκπροσώπων μαζικών φορέων. Την Κυριακή 23 του Φλεβάρη παραδόθηκε η βοήθεια στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου, που με ευθύνη της επιτροπής φορέων διανεμήθηκε στο σεισμόπληκτο λαό της Κεφαλονιάς. Ο Κώστας Παπλωματάς, μαζί με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ πανελλαδικά, στήριξε τα αιτήματα των σεισμόπληκτων και ειδικότερα τα αιτήματα για νέες ασφαλείς δημόσιες σχολικές υποδομές, ουσιαστικούς ελέγχους, μέτρα για την αντισεισμική θωράκιση και αντισταθμιστικές ρυθμίσεις (ποσόστωση κ.ά.) για τους μαθητές του Νομού.

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι σύντροφε Κώστα.

Αργοστόλι 19/01/2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Εκπαιδευτικών Π.Ε.
ΑΝ. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» Αχαρνές : 19/01/ 2015
Σπ. Κιουρκατιώτη 10 Αχαρνές Τηλέφωνο-Fax : 210-2460973

Πληροφορίες : Παπαγιαννόπουλος Αποστόλης Τηλέφωνο : 6978896216
http://syllogos-socratis.gr/ mail: [email protected] Προς
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
Μ.Μ.Ε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έφυγε πρόωρα και άδικα από τη ζωή ο κομμουνιστής αγωνιστής ΔΑΣΚΑΛΟΣ Κώστας Παπλωματάς την Κυριακή το βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα.

Πρόεδρος του συλλόγου Π.Ε. Περιστερίου «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ», μάχιμος μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών, αγωνίστηκε για Δημόσια Δωρεάν Παιδεία που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της λαϊκής οικογένειας.

Στάθηκε δίπλα στους συναδέλφους, δίπλα στους γονείς και αντιτάχθηκε στις αυθαιρεσίες και στον αυταρχισμό της Διοίκησης, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό για το κίνημα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθιά λύπη του για τον χαμό του αγαπητού συναδέλφου και συναγωνιστή Κώστα Παπλωματά, συμπαραστέκεται στην οικογένειά του και αποφασίζει να παραστεί και να καταθέσει στεφάνι στην κηδεία του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη 20/1/2015 στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών (πλησίον του ΙΚΑ Περιστερίου) στις 4:00 μ.μ. και θ’ ακολουθήσει η ταφή στο Κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ

Ο σύλλογος διδασκόντων του 27ου ΔΣ Περιστερίου με αφορμή τον απροσδόκητο και άδικο θάνατο του Κώστα μας ,εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του στην οικογένειά του. Η απώλεια του Κώστα αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στους δικούς του ανθρώπους, τη σχολική κοινότητα, ιδιαιτέρως του σχολείου μας. και την τοπική κοινότητα.

Χάσαμε έναν αξιόλογο άνθρωπο, ένα πιστό φίλο, έναν άριστο συνεργάτη, ένα θαρραλέο αγωνιστή.

Θεωρούμε ότι είμαστε τυχεροί που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν μαζί του και πήραμε λίγη από τη λάμψη του, την ανθρωπιά και την αγωνιστικότητά του.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.
« η Αθηνά »

19 Γενάρη 2015
ΠΡΟΣ: τα μέλη του συλλόγου

Έφυγε από κοντά μας ο Κώστας Παπλωματάς

Με οδύνη και μεγάλη θλίψη, ο Σύλλογός μας, αλλά και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα, αντιμετωπίζει την είδηση για το χαμό του Κώστα Παπλωματά. Ενός αγωνιστή δασκάλου, καλού φίλου, αγαπητού συναδέλφου, συντρόφου και συνοδοιπόρου στους αγώνες για την Παιδεία και την κοινωνική απελευθέρωση.

Ο Κώστας Παπλωματάς, πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου», αιρετός στη Γ΄Αθήνας, πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ, εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ και μέλος του ΚΚΕ, σφράγισε με τη δράση, το ήθος και τη στάση του τους εκπαιδευτικούς και λαϊκούς αγώνες.

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους συναδέλφους του Συλλόγου Περιστερίου, στους συντρόφους του, όλους όσους βρέθηκαν μαζί του στο κίνημα και στους αγώνες.

Αντίο φίλε , συνάδελφε, σύντροφε Κώστα…

Η κηδεία θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 20 Γενάρη, 4μμ, ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ (απέναντι από το ΙΚΑ Περιστερίου) και η ταφή στο νεκροταφείο του ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΛΜΕ Κιλκίς

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Μ.Ε.

ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Βυζαντίου 3 (Εργατικό Κέντρο) Κιλκίς 19/1/2015

61100 Κιλκίς Αριθμ. Πρωτ.:3

ΤΗΛ. FAX. 2341023169

[email protected] ΠΡΟΣ: Όλα τα σχολεία

http://elmekilkis.blogspot.com/ ΚΟΙΝ : τύπο

Θέμα: ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κιλκίς εκφράζει τη λύπη του για τον αιφνίδιο θάνατο της συναδέλφου Βουλτσίδου Αφροδίτης που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Κιλκίς

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20-1-2014 στη Μητρόπολη Κιλκίς ώρα 12.00

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Ξενέλης Γεώργιος Γεωργούσης Ιωάννης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης
Παλμύρας & Ανδρέα Παπανδρέου 42, 16561, Γλυφάδα
Τηλ. : 6970881702
Φαξ: 210 9620042
[email protected]
http://syllogos-glyfada3b.weebly.com

ΓΛΥΦΑΔΑ 19-01-2015

Για την απώλεια του Κώστα Παπλωματά

Ένας δικός μας άνθρωπος, ο δάσκαλος Κώστας Παπλωματάς, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Περιστερίου «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ» , άφησε την τελευταία του πνοή απροσδόκητα χτές βράδυ.

Σε τούτες τις ώρες τα λόγια περισσεύουν αλλά και η σιωπή δεν μπορεί να κρύψει ότι ο Κώστας Παπλωματάς ήταν ξεχωριστός στο Σύλλογό του και στον κλάδο.

Άνοιγε διάπλατα παράθυρα στον κοινό αγώνα για την ανατροπή της βαρβαρότητας, για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου.

Με αυτές τις σκέψεις το ΔΣ του Συλλόγου μας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του και καταθέτει στεφάνι στη μνήμη του με την πεποίθηση ότι ο Κώστας Παπλωματάς θα βρίσκεται στους αγώνες για να γεμίζει «το ζεστό ψωμί, το τραπέζι του κόσμου».

Για το ΔΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. Μαρούσι 19 – 1 – 2015

ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Αρ. Πρ.: 14

Ταχ. Δ/νση: Ιερού Λόχου 3 – 5

Τ. Κ. 15124 Μαρούσι Προς: Μέλη Συλλόγου μας

Τηλ. & Fax: 210 8020788

Πληροφ. Καββαδία Φ. Κοιν.: Δ. Ο. Ε.

Email:[email protected] Συλ. Εκπ/κών Π. Ε.

Δικτυακός τόπος:http//: www.syllogosekpaideutikonpeamarousiou.gr

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ

Κ. ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ

Με αιφνίδιο τρόπο έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής δάσκαλος, συνάδελφός μας Κωνσταντίνος Παπλωματάς, Πρόεδρος του Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου», πρώην μέλος του Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. – εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ εκπ/κών, του οποίου ήταν μέλος, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, τη Δευτέρα 19 – 1 – 2015.

Ο συνάδελφός μας Κ. Παπλωματάς ήταν πάντα πρώτος στους αγώνες του κλάδου και του λαού, μέσα από τις γραμμές του εκπαιδευτικού λαϊκού κινήματος ως μέλος του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ.

Το ήθος, η μαχητικότητα και η εντιμότητα χαρακτήριζαν τον Κώστα Παπλωματά και η δράση του στο συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών της Π. Ε. χαρακτηριζόταν από αυτά, καθώς και από τη συνεπή ταξική του πορεία.

Όσοι τον γνωρίσαμε από κοντά και δώσαμε μαζί κοινούς αγώνες θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμάμε για πάντα.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου εκφράζοντας τα ιδιαίτερα αισθήματα θλίψης και οδύνης όλων των συναδέλφων, εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, αλλά και στα μέλη του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου».

Αντιπροσωπεία του Δ. Σ. του Συλλόγου μας θα παραβρεθεί στην κηδεία του συναδέλφου μας Κ. Παπλωματά και στη μνήμη του θα καταθέσει χρηματικό ποσό όπου μας υποδείξει η οικογένεια του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 20 – 1 – 2015, στις 16:00 στην εκκλησία των Ταξιαρχών στο Περιστέρι (Σαρανταπόρου και Β. Αλεξάνδρου, απέναντι από το ΙΚΑ Περιστερίου) και η κηδεία στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου.

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Tags: Κώστας Παπλωματάςαπροσδόκητος θάνατος
Keywords
σταση εργασιας, δοε, αθηνα, παμε, αφοσίωση, δραση, ικα, αιγαλεω, απεργια, συλλυπητήρια, ελμε, περιστερι, επαλ, κυπρος, email, σχολεια, μνήμη, τηλ, κηδεία, http, mail, ελλη, αλεξιου, δεσποινα, θλίψη, ΚΚΕ, τριτη, εκκλησια, fax, blogspot, απωλεια, παπανδρεου, φαξ, γλυφαδα, ζωη, τασσω καββαδια, απεργια υπα, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, απεργια 3 ιανουαριου, απεργια 7 ιανουαριου, απεργια 10 ιανουαριου, απεργια 11 ιανουαριου, απεργια 12 ιανουαριου, απεργια 13 ιανουαριου, απεργια 17 ιανουαριου, απεργια 18 ιανουαριου, απεργια 19 ιανουαριου, απεργια 20 ιανουαριου, απεργια 21 ιανουαριου, απεργια 26 ιανουαριου, απεργια 27 ιανουαριου, απεργια 28 ιανουαριου, απεργια 31 ιανουαριου, αλλαγη ωρας, απεργια μμε, πανελληνιες 2011, απεργια ταξι, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη, κοινωνια, μνήμη, θλίψη, δοε, δωρεαν, επαλ, θανατος, κεφαλονια, κυπρου, νησι, ονειρα, τηλεφωνο, ψωμι, ωρα, blogspot, email, mail, αγωνες, αιγαλεω, αιφνίδιος θάνατος, αλεξια, ανθρωπος, απωλεια, ατυχημα, αφορμη, αφοσίωση, αχαρνες, βοηθεια, βραδυ, βρισκεται, γινει, γινεται, γλυφαδα, γονεις, γραφεια, δασκαλος, δεσποινα, δευτερα, διευθυνση, δυναμη, δημοσιο, δοθηκε, ευρω, εκκλησια, εκμεταλλευση, εκπαιδευση, ελμε, ελπιδα, εντυπα, ευθυνη, εφυγε, ζωη, ζωης, κηδεία, ιδεες, υπηρεσια, κιλκις, λαμψη, λυπη, λογια, μυαλο, ξημερωματα, παντα, οδηγος, οικογενεια, παιδια, παμε, παμε εκπαιδευτικων, πενθος, πιστη, πνοη, ρηγα, ρυθμισεις, σαββατο, συλλυπητήρια, σιωπη, σκεψεις, σχολειο, τηλ, τριτη, φαληρο, φιλε, χαμογελο, οδυνη, κωνσταντινος, ωρες, http, δικαιωμα, δικαιωματα, fax, ιδιαιτερα, ηλεκτρονικα, κωστας, κυριακη, νεκροταφειο, ταξιδι
Τυχαία Θέματα