Αιχμές από Μαντούρο για Ολυμπιακό και πρωταθλήματα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «goal.com» ο Χέντβιγκες Μαντούρο, μιλάει για τα όσα βίωσε ως παίκτης του ΠΑΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Τα όσα αναφέρει ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής, που σήμερα αγωνίζεται στην Γκρόνινγκεν, έχουν ενδιαφέρον και οι απόψεις του έρχονται να προστεθούν σε μια μεγάλη λίστα ξένων ποδοσφαιριστών, που όταν φύγουν από την Ελλάδα δεν έχουν και τις καλύτερες αναμνήσεις…

Διαβάστε αναλυτικά τι λέει

μεταξύ άλλων στην συνέντευξη του ο Χέντβιγκες Μαντούρο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό:

«Φυσικά και γνώριζα πολλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο πριν πάω στην Ελλάδα, αλλά οι περισσότερες πληροφορίες ήταν για τον ΠΑΟΚ. Αυτό που δεν μου είπαν είναι πως ο πρωταθλητής Ελλάδας αποφασίζεται εκ των προτέρων. Τα τελευταία 19 χρόνια, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα 17 φορές. Είναι ο πιο ισχυρός σύλλογος. Υπάρχουν τόσα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα.

Μέχρι τον Μάρτιο, ήμασταν στην κορυφή με τον ΠΑΟΚ, αλλά μετά συνέβησαν παράξενα πράγματα όλων των ειδών. Ύποπτα γκολ οφσάιντ σε αδέξιους τερματοφύλακες, ενώ ο Ολυμπιακός είχε ορισμένες ομάδες - δορυφόρους στη μεγάλη κατηγορία. Αυτούς τους βαθμούς τους είχε ήδη μέσα, αν και για να είμαι ειλικρινής και το δικό μας παιχνίδι με τη Βέροια ήταν εύκολο.

Δεν θα πήγαινα στην Ελλάδα αν γνώριζα από πριν τι συμβαίνει και το πώς λειτουργούν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι Έλληνες αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο. Αξίζουν ένα πιο δίκαιο πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα