Κανονικά υποψήφιοι οι Α.Χρίστου και Ν.Νικολαϊδης στη Λεμεσό

Δεν εμπίπτουν στις πρόνοιες της Νομοθεσίας οι ενστάσεις που υπέβαλε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Χάρης Αριστείδου για τις υποψηφιότητες των δυο άλλων διεκδικητών της δημαρχίας, Ανδρέα Χρίστου και Νίκου Νικολαϊδη και ως εκ τούτου απορρίφθηκαν.

Αυτό δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Έπαρχος Λεμεσού, Έφορος Εκλογής της Εκλογικής Περιφέρειας Λεμεσού Κυριάκος Τσολάκης, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο κ. Αριστείδου έχει ενημερωθεί σχετικά τηλεφωνικώς και ζήτησε όπως λάβει ταχυδρομικώς το δικαιολογητικό της απόφασης.

Η ένσταση του κ. Χάρη Αριστείδου

για την υποψηφιότητα του Ανδρέα Χρίστου αφορούσε τη στάση που τήρησε ενάντια στο κόμμα του το 2004, υποστηρίζοντας το σχέδιο Ανάν, ενώ για τον κ. Νικολαΐδη η ένσταση του αφορούσε τη συμμετοχή του ως Υπουργός της Κυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια.

Εν τω μεταξύ ενώπιον του Εφόρου Εκλογής της Εκλογικής Περιφέρειας Λεμεσού έχουν υποβληθεί δυο ακόμη ενστάσεις για υποψηφιότητες, οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο της διερεύνησης.

Υπενθυμίζεται ότι ενστάσεις για τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν χθες, θα γίνονται αποδεκτές μέχρι τις 12.30 σήμερα το μεσημέρι.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα