Άγριο ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Βραζιλία!


Η Γκάμα με την Μπραζιλιένσε αποτελούν ένα από τα κλασικά ντέρμπι του τοπικού βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Την Κυριακή(12/3) κι ενώ το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο 1-1, παίκτες και οπαδοί φαίνεται πως δεν ήταν ευχαριστημένοι με την ισοπαλία και άρχισαν το πραγματικό... ξύλο.

Οι Βραζιλιάνοι φαίνεται πως ζήλεψαν το Fight Club. Μόνο έτσι εξηγείται αυτό που έγινε στο παιχνίδι μεταξύ Γκάμα και Μπραζιλιένσε στα πλαίσια του τοπικού

βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, όταν ενώ το σκορ βρισκόταν στο 1-1 μέχρι και ένα λεπτό πριν λήξει ο αγώνας, έγινε το αναπάντεχο.

Η αφορμή δόθηκε μετά από μία αγκωνιά του παίκτη της Μπραζιλιένσε στον αντίπαλό του σε διεκδίκηση της μπάλας. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, καθώς οι δύο ομάδες μάχονται στον πίνακα του πρωταθλήματος με την Μπραζιλιένσε να είναι πρωτοπόρος με 21 βαθμούς και την Γκάμα να βρίσκεται στους 17 με δύο παιχνίδια λιγότερα. Παίκτες και τεχνικό τιμ πολύ γρήγορα άρχισαν να γίνονται ένα μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τον διαιτητή να μην μπορεί να ελέγξει τους θερμόαιμους Βραζιλιάνους και να χάνεται μέσα στο πλήθος.

Το παιχνίδι όπως αποδείχθηκε δεν τελείωσε ποτέ χωρίς να παιχτούν καν οι καθυστερήσεις, καθώς τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, με τους 6,800 οπαδούς να εισβάλλουν στο γήπεδο χαρίζοντας έναν μεγαλοπρεπέστατο αγώνα μποξ. Μπουνιές, κλωτσιές, ακόμα και σουτ εναντίον των οπαδών και παικτών έγιναν όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί με την αστυνομία να προσπαθεί να περιορίσει τους μανιακούς. Από τη μία οι οπαδοί της Μπραζιλιένσε να προσπαθούν να κλέψουν ένα πανό, και από την άλλη οι της Γκάμα να το κρατάνε.

Χαρακτηριστική φάση στο τέλος του βίντεο ο διάλογος μεταξύ ενός παράγοντα της Γκάμα με μία μερίδα αστυνομικών, που στην αρχή φαίνεται να τους λέει κάτι αλλά μετά να δέχεται σπρέι και χτύπημα με γκλοπ από έναν αστυνομικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα