Αγωγή για «εξαφάνιση» 15χρονου παιδιού από Ειδικό Σχολείο

Αγωγή τόσο κατά Ειδικού Σχολείου στην Λευκωσία όσο και κατά των εργαζομένων του αλλά και του Υπουργείου Παιδείας καταχωρίζει οικογένεια 15χρονου παιδιού με ειδικές ικανότητες.

Το παιδί τον περασμένο Απρίλιο διέλαθε της προσοχής των υπευθύνων του ολοήμερου απογευματινού Ειδικού Σχολείου με αποτέλεσμα να βρει ανοικτή την καγκελόπορτα και να βγει εκτός του χώρου.

Εντοπίστηκε από τον οδηγό λεωφορείου του Σχολείου περίπου 3 χιλιόμετρα μακριά. Το παιδί θεάθηκε σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας και εντοπίστηκε τυχαία από τον οδηγό του σχολείου ο οποίος είχε σταματήσει σε

παρακείμενο περίπτερο ενώ εκτελούσε δρομολόγιο. Οι γονείς του παιδιού κατήγγειλαν αμέλεια που μπορούσε να επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις στο παιδί τους και παράλληλα έκαναν λόγο για σειρά ερωτημάτων που προκύπτουν από το συμβάν.

Όπως ενημερώνεται το SigmaLive τις επόμενες μέρες καταχωρίζεται αγωγή ενώ σ’ εξέλιξη βρίσκεται πειθαρχική έρευνα την οποία διέταξε το Υπουργείο Παιδείας. Διερεύνηση του περιστατικού ζήτησε και η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα