Εάν θέλει να κυνηγήσει την εξάδα...

Η Ομόνοια συνεχίζει να βρίσκεται εκτός εξάδας και στο -4 από την έκτη Νέα Σαλαμίνα, αν όμως θέλει να κυνηγήσει το τρένο με τους έξι πρώτους του πρωταθλήματος, πρέπει να επιτέλους να συνέλθει σε μία χρονιά που πάει από το κακό στο χειρότερο. Η παρουσία των "πρασίνων" στο πρώτο ημίχρονο με τον ΑΠΟΕΛ ήταν πέραν των προσδοκιών, όλοι υπερέβαλαν εαυτόν, όμως όταν έμειναν από δυνάμεις τότε έγινε η μεγάλη ζημιά.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα πρέπει να χτίσει σε αυτό

το πρώτο 45λεπτο ενόψει του αγώνα με την ΕΝΠ στο "Τάσος Μάρκου", για να καταφέρει η ομάδα του να φύγει με διπλό από το Παραλίμνι, δίνοντας μία νότα χαράς πριν κλείσει η χρονιά. Ο αρχικός στόχος για έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη, φαντάζει αρκετά δύσκολος με τα σημερινά δεδομένα, αφού η δυσμενής θέση στην οποία βρίσκεται η Ομόνοια, δεν της επιτρέπουν να κάνει μεγάλα όνειρα.

Οι «πράσινοι» που συνεχίζουν να βρίσκονται σε χαμηλές πτήσεις, ο κόσμος περιμένει εδώ και καιρό να δει αισθητή βελτίωση, να δει την ομάδα του να παίρνει αποτελέσματα, ωστόσο οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Η Ομόνοια βρίσκεται μόλις στο +5 από την Ένωση και πάει ν’ αντιμετωπίσει μία ομάδα που προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα