Λάζος: "Διδαχτήκαμε από το παρελθόν"

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος σχολίασε στο Ράδιο Πρώτο την κλήρωση του κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, αναφέρθηκε για τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ίδιο αντίπαλο και κατέληξε με το μεταγραφικό:

«Θα δούμε το κύπελλο με πάσα σοβαρότητα και χωρίς κανένα φόβο. Βλέπουμε ως μια μορφή διάκριση αυτή τη διοργάνωση. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Αυτή τη στιγμή ξεχάσαμε την κλήρωση του κυπέλλου και μένουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Αν

παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαστε σωστοί στο πλάνο μας θα έρθει και το βαθμολογικό κέρδος. Έχουμε πολύ καλή παράδοση με την ΑΕΚ, στο Αμμόχωστος για να είμαστε ειλικρινείς. Ελπίζουμε να κερδίσουμε πρώτη φορά στην Αρένα και να κλείσουμε θετικά τη χρονιά».

Για τα μεταγραφικά

«Δεν θα παραχωρηθεί κανένας ποδοσφαιριστής που υπολογίζεται από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Θα κινηθούμε στα οικονομικά πλαίσια της ομάδας. Διδαχτήκαμε από το παρελθόν και δεν πρόκειται να ρισκάρουμε. Στοχεύουμε να βγούμε πιο δυνατοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα