Αγκαλιά με τον τίτλο η «Μπάρτσα»

ΙΣΠΑΝΙΑ
Συνέτριψε την Εσπανιόλ και με νίκη στην τελευταία αγωνιστική κατακτά το πρωτάθλημα

Από τρεις, έμειναν δύο στην κούρσα του πρωταθλήματος στην Ισπανία μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. Η Μπαρσελόνα συνεχίζει να είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, αφού με νίκη στην έδρα της Γρανάδα στην τελευταία αγωνιστική θα πανηγυρίσει τον 24ο τίτλο στην ιστορία της. Η Ρεάλ έχοντας διαιτητική βοήθεια επικράτησε της Βαλένθια με 3-2 και παραμένει στο κόλπο, ενώ η Ατλέτικο υπέστη σοκ γνωρίζοντας ανέλπιστη εντός έδρας ήττα από τη Λεβάντε

και έμεινε εκτός μάχης. Πλέον η Μπάρτσα έφτασε στους 88 βαθμούς, η Ρεάλ είναι στους 87, με την Ατλέτικο να μένει στους 85.

Στα των αγώνων, οι Καταλανοί «ισοπέδωσαν» την Εσπανιόλ με σκορ 5-0. Ο Λουίς Σουάρες σκόραρε δις και από ένα οι Μέσι, Ραφίνια και Νέιμαρ.
Η ομάδα του Ενρίκε όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα ήταν σε καλή ημέρα και πρόσφερε γκολ και θέαμα στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο.

Η Ρεάλ, είναι η μόνη που μπορεί να ελπίζει στο «κόλπο γκρόσο» λόγω της επικράτησης της με 3-2 επί της Βαλένθια. Παραμένει στο -1 και ελπίζει την ύστατη στιγμή στην ολική ανατροπή. Δύο γκολ πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ένα ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Ρονάλντο σκόραρε για 200ή φορά στο γήπεδο της Ρεάλ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, λίγες ημέρες μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Champions League.

Κι έμειναν μόνοι τους, διότι η Ατλέτικο Μαδρίτης βίωσε το απόλυτο σοκ. Η ομάδα του Τσόλο έχασε (και μάλιστα με ανατροπή) από την υποβιβασμένη Λεβάντε(!) με σκορ 2-1 και τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από τη διεκδίκηση του τροπαίου, δεδομένου πως έπεσε στο -3 και υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία στο νήμα.

Την τελευταία αγωνιστική η Μπαρσελόνα φιλοξενείται από τη Γρανάδα (η οποία διέλυσε τη Σεβίλη με σκορ 4-1 και εξασφάλισε την παραμονή της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν) και με νίκη στέφεται πρωταθλήτρια. Από την άλλη, η Ρεάλ θέλει διπλό στο Ριαθόρ κόντρα στην αδιάφορη Λα Κορούνια και γκέλα των παικτών του Λουίς Ενρίκε...

Keywords
Τυχαία Θέματα