Αγανάκτηση για ακυρώσεις γάμων – «Εμείς δεν διασπείραμε τον ιό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγανάκτηση εκφράζουν οι επαγγελματίες του κλάδου των γάμων. Το πρόβλημα τώρα παρατηρείται στην Επαρχία Λάρνακας όπου ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα για δυο βδομάδες.

Στο Πρωτοσέλιδο μίλησε η Εκπρόσωπος Τύπου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Γάμων και Εκδηλώσεων, Γιώτα Καπαρή η οποία εξέφρασε αγανάκτηση εκ μέρους των ανθρώπων του χώρου οι οποίοι βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να καταστρέφονται.

Δείτε εδώ: Λάρνακα: Ακυρώνονται γάμοι στο παρά πέντε – Κραυγές απόγνωσης από μελλόνυμφους

Είναι «αδύνατο να επιβιώσουμε τόσους πολλούς μήνες χωρίς δουλειά. Η δουλειά

μας είναι εποχιακή. Οι υποχρεώσεις μας τρέχουν. Κάποιες επιχειρήσεις δεν εμπίπτουν στα σχέδια. Κάποιοι από εμάς δεν θα επιβιώσουν μέχρι το Πάσχα», είπε.

Η κ.Καπαρή τόνισε ότι στους «δικούς μας χώρους εστίασης και στα κέντρα δεξιώσεων δεν έχει υπάρξει διασπορά του ιού. Έγιναν πάρα πολλοί έλεγχοι από την Αστυνομία και δεν έγιναν καταγγελίες. Προτείναμε στο Υπουργείο Υγείας ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο για να είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα κινδυνεύσει κανείς. Είμαστε περήφανοι που εμείς δεν διασπείραμε τον ιό».

«Είναι πολύ άδικο να στοχοποιείται ένας κλάδος με σχεδόν 10 χιλιάδες εργαζομένους ενώ δεν έχουμε καμιά ευθύνη. Είμαστε στο χείλος του γκρεμού», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα