Αυτό ήταν ΑΠΟΕΛ και τώρα Ομόνοια!

Πριν απο την έναρξη του αγώνα, βλέποντας τις πολλές αλλάγές που έκανε ο Τόρτσεν Φίνκ στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ, η πρώτη εκτίμηση ήταν ότι ρίσκαρε σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στα ημιτελικά. Τελικά όμως όχι μόνο ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε στα ημιτελικά , αλλα πραγματοποιήσε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση.

Μετά απο αρκετούς μήνες αυτό ήταν ΑΠΟΕΛ!.

Οι ποδοσφαιριστές του Τόρτσεν Φίνκ επέβαλαν τον ρυθμό τους, έφτιαξαν αρκετές και κλασικές ευκαιρίες και με την σφραγίδα του Ράφικ Τζιμπούρ πήραν αυτό που ήθελαν. Μετά την πρόκριση απέναντι στην Ανόρθωση, ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ελπίζει για το δεύτερο συνεχόμενο Νταμπλ.

Σίγουρα πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Ράφικ Τζιμπούρ με τα δύο τέρματα που πέτυχε , όμως πολύ σημαντικό είναι ότι σε αυτή την κρίσιμη καμπή είναι ότι ο κ Φίνκ πήρε το μήνυμα απο την απόδοση της ομάδας, ότι μπορεί να στηριχθεί και σε ποδοσφαιριστές που δεν είναι στην ''πρώτη γραμμή'' . Ή εμφάνιση και η πρόκριση δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ανέβασαν το ηθικό για την συνέχεια. Το Σάββατο είναι το επόμενο σημαντικό ραντεβού. Ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει στην δεύτερη νίκη στην φετινή σεζόν απέναντι στην Ομόνοια , ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή και αν του δοθεί η ευκαιρία σε περίπτωση που έχει απώλειες ο Απόλλων να αυξήσει τη διαφορα.

Το ζητούμενο για τους ''γαλάζοκίτρινους'' είναι να δώσουν συνέχεια μετά την εκπληκτική εμφάνιση με την Ανόρθωση και να δείξουν την αποφασιστικότητα τους για την κατάκτηση του τίτλου. Με την Ομόνοια θα πρέπει να υπάρχει ρυθμός απο το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Μόνο έτσι θα έρθει το διπλό. Ένας καλός ΑΠΟΕΛ, με πάθος και αποφασιστικότητα θα έχει αρκετές πιθανότητες να το καταφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα