Αυστριακοί τουριστικοί πράκτορες επισκέφθηκαν την Κύπρο

Φιλοξενία 9 εξειδικευμένων τουριστικών πρακτόρων από την Αυστρία, έγινε από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, η αεροπορική εταιρεία ΝΙΚΙ, τα Γήπεδα Γκόλφ και από διάφορους Ξενοδόχους.

Μια πρακτική που αποδεδειγμένα συμβάλει- όπως αναφέρεται- τα μέγιστα για τη γνωστοποίηση της Πάφου και προώθηση των τουριστικών πακέτων προς τον προορισμό.

Στα πλαίσια της φιλοξενίας, η ΕΤΑΠ, προστίθεται στην ανακοίνωση,

παρείχε θερμή φιλοξενία και έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να γνωρίσουν την τουριστική υποδομή, να επισκεφθούν σημεία ενδιαφέροντος της επαρχίας, να εξασκήσουν το ταλέντο τους στις διάφορες εμπειρίες όπως γκόλφ, ποδηλασία και οδοιπορία στην ύπαιθρο.

Παράλληλα έγιναν παρουσιάσεις με οπτικοακουστικά μέσα και διανεμήθηκε διαφημιστικό υλικό.

Μέσα από την παρουσίαση οι πράκτορες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενέστερα στο τι έχει να προσφέρει η Πάφος ως ολόχρονος τουριστικός προορισμός, για την Πάφο ΠΠΕ το 2017 ενώ παράλληλα τους έγινε ενημέρωση για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών αλλά και της τουριστικής εμπειρίας.

Οπως αναφέρεται, οι τουριστικοί πράκτορες δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με τον προορισμό και την όλη φιλοξενία και διαβεβαίωσαν για την ενίσχυση των προσπαθειών για περεταίρω προώθηση της Πάφου.

Πηγή - ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα