Αφιέρωμα φινλανδικού περιοδικού στη Νάξο: Ο απόλυτος προορισμός για ζευγάρια

«Σύμφωνα με τον μύθο, όποιος επισκέπτεται το πιο πράσινο και εύφορο νησί των Κυκλάδων ερωτεύεται είτε το ταίρι της ζωής του, είτε τον εαυτό του, είτε τον ίδιο τον προορισμό. Γιατί η Νάξος είναι σχεδόν μαγική!», αναφέρει σε οκτασέλιδο αφιέρωμα το HAAT, ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά για γάμους στη Φινλανδία.

Το οκτασέλιδο αφιέρωμα που «ταξιδεύει» μέσα από όμορφες εικόνες το αφοσιωμένο αναγνωστικό κοινό του περιοδικού, είναι αποτέλεσμα προγραμματισμένης δημοσιογραφικής αποστολής και ειδικής φωτογράφησης που συνδιοργάνωσαν το Γραφείο ΕΟΤ

Σκανδιναβίας και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Το #HAAT, ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά γάμου της Σκανδιναβίας προτείνει τη #Νάξο ως τον ιδανικό προορισμό της Ελλάδας για μήνα του μέλιτος!

Το πολυσέλιδο αφιέρωμα προέκυψε μετά από δημοσιογραφικό ταξίδι που συνδιοργάνωσαν το Γραφείο ΕΟΤ #Σκανδιναβίας με τον Δήμο Νάξου και ΜK pic.twitter.com/yic6SqwYRb

— Naxos&Small Cyclades (@NaxosIslands) May 11, 2022

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο, οι συνήθειες και οι τάσεις στα γαμήλια ταξίδια αλλάζουν και η Νάξος μετουσιώνει το νέο πρότυπο προορισμού για νιόπαντρα ζευγάρια που δεν επιζητούν την απρόσωπη πολυτέλεια αλλά την αυθεντικότητα, τη φιλοξενία, την τοπική κουλτούρα, τη γαστρονομία, την ιστορία και γενικότερα αναζητούν έναν τόπο, γεμάτο εμπειρίες και δραστηριότητες.

«Οι διεθνείς εξελίξεις των τελευταίων ετών σε επίπεδο υγείας και ενέργειας προκαλούν ριζικές αλλαγές και στις ταξιδιωτικές τάσεις. Εξελίσσουμε το αφήγημά μας ώστε να ανταποκριθούμε στις νέες ανάγκες σύμφωνα με τα πολλά ταξιδιωτικά πρόσωπα που διαθέτουν η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες», τονίζει ο αντιδήμαρχος τουρισμού Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Βαγγέλης Κατσαράς.

Πηγή: skai.gr   

Keywords
Τυχαία Θέματα