ΑΕΛ: Το σκάουτινγκ του Κέρκεζ και η ετοιμότητα της ομάδας!

Η ΑΕΛ μετά τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη, περιμένει το επόμενο επίσημο παιχνίδι που θα γίνει 11 ή 12 Σεπτεμβρίου και θα είναι με αντίπαλο την Πάφος FC στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. (Αναβλήθηκε η πρεμιέρα των γαλαζοκιτρίνων που ήταν με την Ομόνοια).

Ο Ντούσαν Κέρκεζ παρακολούθησε το χθεσινό αγώνα της Παφιακής ομάδας στην μεγάλη της νίκη με 4-0 επί του ΑΠΟΕΛ. Φυσικά, πήρε σημειώσεις εντοπίζοντας δυνατά και αδύνατα

σημεία της επόμενης αντιπάλου της ΑΕΛ. Σίγουρα, μέχρι τον συγκεκριμένο αγώνα τα δεδομένα για την Πάφο θα είναι διαφορετικά καθώς θα είναι διαθέσιμοι κι άλλοι ποδοσφαιριστές ενώ μέχρι τότε υπάρχει χρόνος για να αποκτήσει η ομάδα καλύτερη ομοιογένεια. 

Παράλληλα, ο τεχνικός της Λεμεσιανής ομάδας καλείται να κρατήσει την δική του ομάδα σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς, από το τελευταίο επίσημο αγώνα με την Καραμπάχ μέχρι τον αγώνα με την Πάφο θα έχει συμπληρωθεί ένας μήνας. 

Μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τα φιλικά που αναμένεται να προγραμματιστούν (έδωσε ένα με την ΠΑΕΕΚ) θα θελήσει ο Κέρκεζ να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του μέχρι τη δεύτερη αγωνιστική.

Το διάστημα της διακοπής, θα βοηθήσει επίσης και κάποιους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που είναι πίσω σε φυσική κατάσταση έτσι ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Αντρέ Τσάβες, ο οποίος σταδιακά θα ανεβάζει ρυθμούς αλλά και ο Βασίλης Παπαφώτης που είχε ένα σοβαρό τραυματισμό. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΛ, Κέρκεζ,ael, kerkez