ΑΕΛ: Τι να την κάνει;

Οι γαλαζοκίτρινοι πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή εμφάνιση, αλλά τι να την κάνουν από τη στιγμή που δεν κέρδισαν;

Κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει τέτοιο φινάλε. Το τέρμα του Ανδρέα Σταύρου στο 87ο λεπτό έδωσε μαξιλαράκι δυο γκολ στην ΑΕΛ, η οποία κρατούσε σφικτά μια μεγάλη νίκη.

Τη μεγαλύτερη στη φετινή περίοδο από όλες τις απόψεις. Παρόλα αυτά ο άγραφος νόμος του

ποδοσφαίρου εμφανίστηκε στο Τσίρειο . Τα δυο τέρματα του Απόλλωνα, αποτέλεσμα του εφησυχασμού και της χαμένης συγκέντρωσης στέρησαν από την ομάδα του Χριστοφόρου δυο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στην 6αδα. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή εμφάνιση, αλλά τι να την κάνουν από τη στιγμή που δεν κέρδισαν;

Η παρουσία του Σακέτι δίπλα στον Γκουιντελεγιέ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Μέχρι το 66ο λεπτό και προτού αποχωρήσει ο Αργεντινός, ο αντίπαλος αδυνατούσε να αναπτυχθεί από τον άξονα και γενικότερα να απειλήσει ουσιαστικά τον Ρομέρο. Η αποχώρηση του Σακέτι και η μέτρια παρουσία του Νικολάου έδωσε το δικαίωμα στον Απόλλωνα να κερδίσει μέτρα, να γίνει απειλητικός και εν τέλει να «κλέβει» το βαθμό. Απόδειξη των πιο πάνω είναι ότι όλα τα τέρματα των γαλάζιων σημειώθηκαν από το 79’ και μετά.

Ασταμάτητος ο Καρλίτος!Μπορεί να μην σκόραρε, όμως, η παρουσία του ξεχώρισε. Προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην αντίπαλη άμυνα, είχε συμβολή στα δυο πρώτα τέρματα της ΑΕΛ και έχασε τεράστια ευκαιρία να συνοδεύσει την εξαιρετική του εμφάνιση με τέρμα (δοκάρι). Ο Καρλίτος (Καλό) σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις της ΑΕΛ και διέψευσε πανηγυρικά όσους αμφισβήτησαν –πολύ πρόσφατα- το ταλέντο του.

Να και ο Μάρκο!Ο Μάρκο Ταχμπαντζουμί άργησε αλλά επιτέλους σκόραρε και μάλιστα δις. Ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος θυμήθηκε τον παλιό καλό του εαυτό και επικρατεί αισιοδοξία ότι από δω και μπρος θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος.

Χωρίς δυοΤην επόμενη αγωνιστική, η ομάδα της Λεμεσού θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ χωρίς δυο σημαντικούς ποδοσφαιριστές, τους τιμωρημένους Μπεμπέ και Γκουιντελεγιέ.

Σοφοκλέους: "Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο" (video)

Εκτεθειμένος!

Keywords
Τυχαία Θέματα