Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (video)

Μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι στο "Δασάκι Άχνας" Εθνικός και Νέα Σαλαμίνα έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, σκόραραν με τον Γριγκαλασβίλι στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας. Το τέρμα του Εθνικού πέτυχε στο Β’ μέρος ο Βάλντο στο 85’.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη φάση της ισοφάρισης από πλευράς Εθνικού οι της Νέας Σαλαμίνας έχουν παράπονα από τη διαιτησία αφού δεν τηρήθηκε το fair-play. Οι της Σαλαμίνας είχαν βγάλει την μπάλα έξω λόγω τραυματισμού ποδοσφαιριστή Βιλέλα.

Αντί να δώσουν πίσω την μπάλα… ο Γιαγκουδάκης σέντραρε από αριστερά και ο Βάλντο με ωραία φαλτσαριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στα δίκτυα του Στράους ισοφαρίζοντας σε 1-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Κουντούλ, Φραγκέσκου, Ταλ, Ατάντα, Έβερτον, Ίμπσον (46'Γιαγκουδάκης), Μαμαντού, Πράκερ, Ζουνίνιο (63'Χατζηβασίλης), Βάλντο, Πίντο (46'Χριστοφή).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Στράους, Γκράιμς, Μοντέιρο, Λεάντρο, Μιντίκκης, Βιλέλα, Λεόν (79'Αουρέλιο), Λαμπρόπουλος, Γκριγκαλασβίλι (Τσιγκουίνι), Εζέ, Ενρίκε (75'Πεδρίτο).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Έβερτον, Χριστοφή, Βάλντο - Τσιγκουίνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα