Ομόνοια: Δεύτερες σκέψεις για Ποπόφ

Κερδίζει πόντους ο Ρουνιέ..Όπως έγινε γνωστό από την περασμένη εβδομάδα, ένα από τα ονόματα που βρίσκεται στα στη λίστα του Κώστα Καϊάφα είναι αυτό του Αποστόλ Ποπόφ.

Ο 32χρονος διεθνής Βούλγαρος αμυντικός της ΤΣΣΚΑ Σόφιας είναι σε επαφές με την Ομόνοια και ουσιαστικά εναπόκειται στον τεχνικό της Ομόνοιας να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κύπριος τεχνικός κάνει δεύτερες σκέψεις

εάν θα ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» εξετάζει πάντως και άλλες περιπτώσεις και μόνο σίγουρη δεν είναι η μετεγγραφή του διεθνούς Βούλγαρου στην ομάδα.

Μια άλλη περίπτωση που εξετάζουν οι «πράσινοι» και φαίνεται να κερδίζει πόντους στα μάτια του Κώστα Καϊάφα, είναι αυτή του 24χρονου Κροάτη Ιβάν Ρουνιέ. Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της χώρας του αγωνίζεται από το 2011 στη Νόρτζελαντ, ενώ στη φετινή χρονιά μετρά 15 συμμετοχές και ένα γκολ. Ο ύψους 1.92 αμυντικός συμμετείχε και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη δανέζικη ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα