ΑΕΛ: Στο «περίμενε» για τους τραυματίες

Ο Μάκης Χάβος αναμένει να δει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει
---------------------------------------------------------------------------------------------

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται ο προπονητής της ΑΕΛ Μάκης Χάβος περιμένοντας να μάθει τα νεότερα όσον αφορά τους τραυματίες. Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει να ενημερωθεί αν μπορεί να υπολογίζει σε κάποιον ή κάποιους από τους Σαμπού, Σιέλη, Μέσκα και Σέμα, που αντιμετωπίζουν προβλήματα

τραυματισμών. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από τον γιατρό και θα γίνει γνωστό αν προλαβαίνουν την αναμέτρηση με τη Δόξα. Είναι λογικό ότι ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας θέλει να έχει το σύνολο των ποδοσφαιριστών στη διάθεσή του έτσι ώστε να καταστρώσει όσο καλύτερα μπορεί τα πλάνα του.

Φυσικά υπάρχουν και τα ευχάριστα. Οι Αϊρόσα και Φέλτσερ εξέτισαν την τιμωρία τους και είναι ξανά διαθέσιμοι, ενώ ο Ρομπέρ είναι μια χαρά και δεν υπάρχει απορία για το αν θα είναι ετοιμοπόλεμος ή όχι για τον αγώνα του Μακαρείου. Σίγουρα πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές που δυναμώνουν την ΑΕΛ σε όλες τις γραμμές. Ο Αγκολέζος μπακ δίνει δύναμη στη δεξιά πλευρά, ο Γάλλος κόντρα στο Παραλίμνι έπαιξε στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Βενεζουλανοελβετός είναι ένας από τρεις σκόρερ της ΑΕΛ τη φετινή περίοδο.

Ο Μάκης Χάβος ξεκίνησε να δουλεύει με τους παίκτες του στον τομέα της τακτικής, αφού θέλει η ΑΕΛ να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη στον αγώνα με τη Δόξα. Ξέρει ότι έχει πολλή δουλειά μπροστά του, όμως αισιοδοξεί ότι σύντομα θα μπορεί η ΑΕΛ να παίζει όπως αυτός θέλει. Να μην ξεχνάμε ότι μετά τη Δόξα ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και ο Έλληνας τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει απρόσκοπτα με τους ποδοσφαιριστές του, χωρίς την πίεση των αγώνων.

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, η ΑΕΛ την Κυριακή 8 του μήνα θα συμπληρώσει ακριβώς 8 μήνες από την τελευταία νίκη της μακριά από το Τσίρειο. Ήταν στις 8 Μαρτίου όταν κέρδισε μέσα στο Μακάρειο τη Δόξα (δηλαδή την ομάδα που αντιμετωπίζει και στο ίδιο γήπεδο) με 2-1!!.

Keywords
Τυχαία Θέματα