ΑΕΛ Παθιασμένη, διαβασμένη και αποφασισμένη

Έχει να κερδίσει από τις 4 Φεβρουαρίου και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για άλλους χαμένους βαθμούς

Μελέτησε και ξαναμελέτησε τον ΑΠΟΕΛ ο τεχνικός της ΑΕΛ Διονύσης Διονυσίου και ετοιμάζει το πλάνο του για τον αγώνα της Δευτέρας. Ξέρει ότι το έργο της ομάδας του θα είναι πολύ δύσκολο, όμως, είναι αποφασισμένος να παρατάξει μιαν ΑΕΛ παθιασμένη, διαβασμένη και αποφασισμένη για βαθμολογικό κέρδος. Πρωταρχικός της στόχος θα είναι η νίκη. Η λεμεσιανή

ομάδα έχει να κερδίσει από τις 4 Φεβρουαρίου και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για άλλους χαμένους βαθμούς, αφού θα μείνει ακόμη πιο μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του και τους ντοπάρει ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης της Δευτέρας. Τους έχει τονίσει ότι μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν, αν παίξουν με σοβαρότητα και με έμφαση στο αγωνιστικό πλάνο που δουλεύουν στις προπονήσεις. Τους έχει θυμίσει ότι στον πρόσφατο αγώνα τους στο ΓΣΠ έχασαν γιατί δεν είχαν συγκέντρωση σε όλο το παιγνίδι, με αποτέλεσμα να κάνουν ατομικά λάθη που έφεραν την ήττα.

Πρωταρχικός στόχος της ΑΕΛ τη Δευτέρα είναι να μπορέσει να κρατήσει μπάλα, να μη βρεθεί σε θέση άμυνας και να είναι αποτελεσματική στην επίθεση. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να κάνουν το παιγνίδι τους. Σαν οδηγό θα έχουν το πρώτο ημίχρονο στο λεμεσιανό ντέρμπι, διάστημα στο οποίο οι «κίτρινοι» είχαν καλή αμυντική συμπεριφορά αλλά και μπροστά έβγαλαν φάσεις.

Πλάνο χωρίς Σοάρες

Αγωνιστικά, ο κ. Διονυσίου καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον Σοάρες. Είναι δεδομένο (με τα όσα ισχύουν σήμερα) ότι τις θέσεις των αμυντικών μέσων θα πάρουν οι Νικολάου και Λαφράνς. Οι δύο τους είχαν καλή χημεία στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου και ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θα τους διατηρήσει στο σχήμα, αφού ξέρει ότι στο παιγνίδι του ΓΣΠ είναι πολύ σημαντική η μάχη της μεσαίας γραμμής. Όσον αφορά τον τρίτο του κέντρου αυτός θα είναι ο Πίτι. Ο Ισπανός άσος θέλει πολύ να κάνει ξανά καλό παιγνίδι, είναι αρκετά καλός στις προπονήσεις και όλα δείχνουν ότι θα πάρει ξανά φανέλα βασικού.

Ουσιαστικά η αλλαγή του Σοάρες με τον Πίτι αναμένεται ότι θα είναι και η μοναδική σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Και είναι λογικό αυτό αφού η ΑΕΛ, έπειτα από εβδομάδες, παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ικανοποιώντας με τη συνολική της παρουσία, άρα δεν έχει και πολλά πράγματα να αλλάξει. Φυσικά η σημερινή είναι η προπόνηση στην οποία θα δοκιμάσει τα πλάνα του για τον αγώνα, άρα περισσότερα θα γίνουν μετά.

Ξεκίνησε χθες η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της Δευτέρας. Στην ΑΕΛ περιμένουν ότι θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιγνίδι. Φυσικά η προσέλευση θα επηρεαστεί και λόγω των αποτελεσμάτων και λόγω της ημέρας, όμως οι «κίτρινοι» δεν θα είναι μόνοι τους στο ΓΣΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα