ΑΕΛ: Ολοκληρώνει για το Σούπερ Καπ

Την τελευταία τους προπόνηση θα κάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ πριν από το παιγνίδι με τον ΑΠΟΕΛ για το Σούπερ Καπ. Ο κ. Χριστοφόρου αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον βασικό του κορμό στο αυριανό ματς, αφού προσφέρεται για να μετρήσει δυνάμεις και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας, λόγω της ευρωπαϊκής

του συμμετοχής, γεγονός που θα δώσει την ευκαιρία στον κ. Χριστοφόρου να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

Παρελθόν θεωρείται από την ΑΕΛ ο Μάρκο Ταγκμπατζουμί. Ο Αφρικανός επιθετικός ενημερώθηκε πως δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και έτσι η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε άδοξα. Το αν θα αποδεσμευτεί, θα δοθεί δανεικός ή θα πωληθεί σε κάποια άλλη ομάδα, ο Ταγκμπατζουμί, είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες. Το σίγουρο πως στο ρόστερ της ΑΕΛ δεν υπάρχει χώρος.
Αυτό αναγκάζει τη διοίκηση της ομάδας να εντατικοποιήσει τις προσπάθειες για την απόκτηση επιθετικού, ο οποίος μάλιστα θα αποκτηθεί με την προοπτική να κάνει τη διαφορά. Παρ' όλο που με την αποχώρηση του Ταγκμπατζουμί ελευθερώνεται άλλη μια θέση στο ρόστερ, ο Χριστοφόρου επιθυμεί μόνο έναν ποδοσφαιριστή για τη γραμμή κρούσης. Οι εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα