Παράταση στην αγωνία

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Το ραντεβού του Μαρτίνες με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Π. αναβλήθηκε, μεταθέτοντας τις όποιες εξελίξεις εντός της τρέχουσας βδομάδας

Απρόσμενη και ανέλπιστη παράταση πήρε η ολοκλήρωση της συμφωνίας της Ανόρθωσης με τον Νίκολας Μαρτίνες. Το ραντεβού του Αργεντινού επιτελικού μέσου με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Πειραιώς, που ήταν προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο, αναβλήθηκε, μεταθέτοντας

τις όποιες εξελίξεις με την «Κυρία» για εντός της τρέχουσας βδομάδας.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα της Αμμοχώστου, είχε προγραμματίσει για χθες την κάθοδό του στην Κύπρο για την επισημοποίηση της συνεργασίας τους. Αυτό δεν κατέστη δυνατό, αφού εκκρεμεί η σύμφωνη γνώμη της Πειραϊκής ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, η περίπτωση του Αλβαρίνιο απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο, ένεκα των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων της ομάδας του Ζάβιστα και, ως εκ τούτου, ο τεχνικός διευθυντής του Αμμοχωστιανού συλλόγου και ο προπονητής Αντρέ Πάους εντείνουν τις προσπάθειές τους προς άλλες κατευθύνσεις για την απόκτηση αριστερού εξτρέμ.

Στην τελική ευθεία…
Ικανοποίηση για την έκβαση της προετοιμασίας της ομάδας στην Πολωνία εξέφρασε σε δηλώσεις του στο «Ράδιο Πρώτο» ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου: «Η προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά. Η ομάδα βρήκε τις κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες και άρτιες εγκαταστάσεις που βοήθησαν την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές. Πλέον αρχίζουμε τις προπονήσεις στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Σήμερα ξεκαθαρίζει για Κάλβο
Εντός της ημέρας θα γίνει γνωστό το πρόβλημα που αποκόμισε ο Τόνι Κάλβο στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης στην Πολωνία με αντίπαλο την Πογκόν. Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης θα περάσει το μεσημέρι από μαγνητικό τομογράφο και η διοίκηση των «κυανόλευκων» εκφράζει την αισιοδοξία πως δεν θα προκύψει κάτι σοβαρό.

Τετ α τετ των Προέδρων
Η πολυαναμενόμενη, από πλευράς Ανόρθωσης, συνάντηση του Προέδρου Χρίστου Πουλλαΐδη με τον ομόλογό του της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη έλαβε χώρα χθες, λίγες ώρες πριν από την εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας και, σύμφωνα με πληροφορίες, διεξήχθη σε εποικοδομητικό κλίμα.

Οι κ.κ. Πουλλαΐδης και Κουτσοκούμνης συζήτησαν όλα τα θέματα που τους απασχόλησαν και που προκάλεσαν τις όποιες διαφωνίες υπήρχαν ανάμεσα στις δύο πλευρές το προηγούμενο διάστημα. Ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης ζήτησε όπως ο σύλλογος τύχει καλύτερης αντιμετώπισης από την ΚΟΠ, σε όσους τομείς θεωρήθηκε πως δεν είχε λάβει ορθή μεταχείριση.

Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε επί τάπητος και το πρόγραμμα δράσης που είχε εξαγγείλει ο υποψήφιος που πρότεινε η Ανόρθωση για την Προεδρία της ΚΟΠ, Χαράλαμπος Μανώλη, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας να εμφανίζεται πρόθυμος να υλοποιήσει μέρος του εν λόγω προγράμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα