Ανανέωσαν το ραντεβού τους

Συνέχεια στις συναντήσεις θα δώσουν εντός των επόμενων ημερών ο τεχνικός της Ομόνοιας Κώστας Καϊάφας και η διοίκηση των «πρασίνων», προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα. Η πρώτη συνάντηση των δυο πλευρών έγινε χθες, με τον Κύπριο τεχνικό να παρουσιάζει στη διοίκηση τη μέχρι τώρα κατάσταση στην ομάδα, αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους η ομάδα του «τριφυλλιού» αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Κώστας Καϊάφας και η διοίκηση ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες, ζητώντας από τον νεαρό τεχνικό το πλάνο του ούτως

ώστε η Ομόνοια να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα και να πετύχει κάτι περισσότερο από την περυσινή χρονιά, παράλληλα με το οικονομικό το οποίο για ακόμη μια χρονιά θα πρέπει να είναι στο πλαίσιο που καθόρισε το σωματείο.

Στο ψάξιμο
Ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του καθημερινά αξιολογούν το ρόστερ της ομάδας μετά και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Από τη στιγμή που τα νέα αποκτήματα (αν εξαιρέσουμε τους Μπεμπέ, Σιέρινταν και Μπρανέσκου), δεν ικανοποίησαν, μπαίνει θέμα ενίσχυσης και αποδέσμευσης παικτών. Γι’ αυτόν τον λόγο η τεχνική ηγεσία ήδη είναι στο ψάξιμο για να βρει ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα και άμεσα, αφού μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος απομένουν ακόμη δυο εβδομάδες. Ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν και από το οικονομικό κομμάτι, αφού σε καμία περίπτωση οι «πράσινοι» δεν θέλουν να ξεφύγουν από τους οικονομικούς τους στόχους, όπως τόνισε ο Λάκης Πολυκάρπου.

Αναμένει τη διοίκηση και το οικονομικό
Ο Κώστας Καϊάφας, στη χθεσινή συνάντηση με τη διοίκηση, έβαλε κάτω τα δεδομένα εξηγώντας στη διοίκηση σε ποιους τομείς αλλά και θέσεις χρίζει βελτίωσης η ομάδα. Ο Κύπριος τεχνικός είναι ήδη στο ψάξιμο για ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα (όπως έγινε και με τον Μπεμπέ) και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Κύπριος τεχνικός θέλει ποδοσφαιριστές που να μπορέσουν να ενταχθούν άμεσα στην ομάδα, χωρίς να χρειαστούν χρόνο προσαρμογής.

Στη σχετική λίστα υπάρχουν Κύπριοι και ξένοι ποδοσφαιριστές και εντός των ημερών αναμένονται οι εξελίξεις. Βέβαια, όπως προαναφέραμε, τον πιο σημαντικό ρόλο θα παίξει το οικονομικό κομμάτι, με τη διοίκηση τις επόμενες μέρες να γνωστοποιεί στον Κύπριο τεχνικό το ποσό που θα έχει στη διάθεσή του για τις νέες μετεγγραφές της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα