ΑΕΛ: Κλείδωσε το πλάνο για το Δασάκι

Τις τελευταίες πινελιές στην προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό πολύ δύσκολο αγώνα στο Δασάκι θα βάλει ο Πάμπος Χριστοδούλου στη σημερινή τελευταία προπόνηση. Οι κίτρινοι θέλουν να κλείσουν το 2016 με νέα νίκη, έτσι ώστε ο νέος χρόνος να τους βρει στην κορυφή. Και για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι και αποφασισμένοι αύριο στη δύσκολη έδρα του Εθνικού.


Ο κ. Χριστοδούλου στη χθεσινή προπόνηση δούλεψε με τους παίκτες του στην τακτική που θα ακολουθήσουν στην αυριανή τους

έξοδο, δίνοντας έμφαση στη σωστή αμυντική τους λειτουργία αλλά και στο τελείωμα των φάσεων. Για τον τεχνικό της ΑΕΛ είναι το ίδιο σημαντικό τόσο το να μπορεί η ομάδα του να αμύνεται σωστά όσο και να έχει το καθαρό μυαλό, για να τελειώνει τις φάσεις στην επίθεση.
Και ένα ακόμα μεγάλο προσόν που έχει η φετινή ΑΕΛ είναι η υπομονή στο παιγνίδι της. Στα τελευταία πέντε παιγνίδια, στα οποία μετρά ισάριθμες νίκες, η υπομονή ήταν το κλειδί. Με τον ΑΠΟΕΛ σκόραρε στο 87, με την Ομόνοια στο 81, με τον Ερμή στο 88 και με τη Δόξα στο 77. Είναι σημαντικό το να μπορούν οι ποδοσφαιριστές να διατηρούν καθαρό το μυαλό τους, έτσι ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να μπορέσουν να αξιοποιήσουν μια από τις ευκαιρίες τους, για να πάρουν το τρίποντο.
Η ΑΕΛ έμαθε από τα παιγνίδια με Εθνικό και Ανόρθωση, στα οποία, αν και κράτησε το μηδέν στην άμυνα, δεν κατάφερε να βάλει εκείνο το ένα γκολ που θα της έδινε την νίκη. Τώρα οι ποδοσφαιριστές ξέρουν ότι το γκολ μπορεί να έρθει νωρίς, μπορεί όμως και να χρειαστεί να περιμένουν μέχρι το τέλος.
Όπως φάνηκε και χθες, η 11άδα έχει κλειδώσει για τον αυριανό αγώνα. Ο Ουέλιγκτον θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Αρουαμπαρένα, ο Φορτούνα θα αγωνιστεί στη θέση που κάλυπτε ο Μέσκα και ο Παπάνγκο για 3ο σερί παιγνίδι θα είναι το αριστερό μπακ. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι οι γνωστές και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι από την ομάδα που τρέχει το νικηφόρο σερί.
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Στην ΑΕΛ θεωρούν καλή αλλά όχι εύκολη την κλήρωση στο κύπελλο που τους έφερε για αντίπαλο τον συμπολίτη Άρη. Στόχος της είναι να φθάσει μέχρι το τέλος και για να το πετύχει αυτό θα χρειαστεί να παίξει και ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα