Ρίχνει τις τελευταίες ζαριές

Οι 3 βαθμοί που έχει μαζέψει σε 15 αγωνιστικές δείχνουν υποβάθμιση. Εάν θέλει η Αναγέννηση να αντιστρέψει την υπάρχουσα κατάσταση θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες και να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς. Κόντρα στον Ερμή τυχόν νέα ήττα θα είναι καταστροφική, με την ομάδα της Δερύνειας να ρίχνει τις τελευταίες ζαριές της για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.


Η βαριά ήττα από την Ομόνοια την προηγούμενη αγωνιστική έφερε την αντίδραση του Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο οποίος έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες

του για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο.
Αναμένει μάλιστα πως κόντρα στον Ερμή οι παίκτες του θα επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων, για να ελπίζουν σε πιθανό θετικό αποτέλεσμα.
Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει πως οι «φτεροπόδαροι» είναι αγωνιστικά ανεβασμένοι, επιθετικά ιδιαίτερα επικίνδυνοι και καλείται να βρει το πλάνο με το οποίο θα μπορέσει να τους αναχαιτίσει με επιτυχία και παράλληλα να κτυπήσει στα αδύνατά τους σημεία.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αναμένεται να δώσει εκ νέου φανέλα βασικού στον Χρίστο Μάστρου που επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Είναι γεγονός πως φάνηκε η έλλειψη του Κύπριου τερματοφύλακα, αφού αποτελεί εγγύηση στο τέρμα με την εμπειρία αλλά και τις ικανότητές τους.
Εκτός πλάνων παραμένουν οι Γιαννακού και Σωτηρίου, με την τεχνική ηγεσία να ετοιμάζει κάποιες αλλαγές πέραν του Μάστρου στο αρχικό σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα