Καρμιώτισσα: Για το καλύτερο δυνατό…

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί η Καρμιώτισσα σήμερα απέναντι στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες 3-3 με Άρη και ΑΕΖ και θέλει να κοιτάξει στα μάτια την ΑΕΚ και να διεκδικήσει βαθμολογικό κέρδος.


Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι νεοφώτιστοι ότι για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να κάνουν αλάνθαστο παιγνίδι. Παράγοντας έδρα δεν υπάρχει για τους Πολεμιδιώτες ούτως ή άλλως, πόσω μάλλον σήμερα που το ΓΣΖ

μέχρι πριν από δύο μήνες αποτελούσε την έδρα του αντιπάλου τους.
Παρά τις απουσίες, ο κ. Λουκά προετοίμασε την ομάδα του όσο καλύτερα μπορούσε, έτσι ώστε να προσπαθήσει να κάνει το παιγνίδι της και να εκμεταλλευτεί το άγχος και την πίεση που θα έχει ο αντίπαλός της. Όπως και στα προηγούμενα παιγνίδια με τους μεγάλους, έτσι και σήμερα, η αγωνιστική φιλοσοφία της Καρμιώτισσας θα είναι η ίδια.
Να προσπαθήσει να αγωνιστεί με το δικό της στυλ, να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματά της και να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ.
Αν τα καταφέρει, θα αυξηθούν οι λίγες πιθανότητες της για επιτυχία. Βαθμολογικό κέρδος σήμερα θα είναι το μεγαλύτερο φετινό της αποτέλεσμα και αυτό δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες. Σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει με την προσπάθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα