ΑΕΛ: Χρειάζεται περισσότερη αποτελεσματικότητα

Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, η ΑΕΛ πανηγύρισε δύο νίκες (με Αγία Νάπα και Ερμή) καθώς και δύο ήττες (με Ανόρθωση και Απόλλωνα).

Το γεγονός ότι δέχθηκε τρία τέρματα μέχρι στιγμής κρίνεται ως θετικό, όμως για να έρθουν περισσότερες νίκες θα πρέπει οι γαλαζοκίτρινοι να ανεβάσουν στροφές στην επίθεση και να γίνουν πιο εύστοχα τα επιθετικά ατού της ομάδας.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου γνωρίζει πως έχει στη διάθεσή του ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ, αλλά και παίκτες οι οποίοι έχουν τις ικανότητες

να στέλνουν με περισσότερη ευκολία τη μπάλα στα δίκτυα. Πάνω σε αυτό ακριβώς έχει να δουλέψει ο Κύπριος τεχνικός, καθώς οι δύο μέχρι στιγμής νίκες ήρθαν με το στενό σκορ 1-0 και μάλιστα απέναντι σε ομάδες οι οποίες θα παλέψουν για παραμονή.

Και εφόσον η ΑΕΛ έχει σαν στόχο τη διάκριση, ευχή όλων στο γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα είναι αυτές οι νίκες απέναντι σε τέτοιες ομάδες να έρχονται όσο το δυνατό με περισσότερη ευκολία, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο (19:00) εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Πάφος FC.

Keywords
Τυχαία Θέματα