ΑΕΛ: Ανατρέψιμη η κατάσταση;

Βαδίζουμε για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ΑΕΛ… ακόμα ψάχνεται.


Ψάχνεται αγωνιστικά, ψάχνεται όμως και διοικητικά καθώς αύριο θα ξεκαθαρίσει η παραμονή ή όχι του Ανδρέα Σοφοκλέους στην προεδρία της ομάδας. Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, ασύνδετη και με πολλές χτυπητές αδυναμίες πληρώνει ουσιαστικά την κακή στελέχωση της και πλέον καλείται να σηκώσει κεφάλι. Μπορεί όμως να το κάνει αυτό;
Απάντηση κανένας φυσικά δεν μπορεί να δώσει με σιγουριά καθώς η ομάδα δεν πείθει, ωστόσο ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος για να το πράξει αυτό. Ο Ιανουάριος

είναι κοντά και ο Μάκης Χάβος μπορεί να διορθώσει κάποια πράγματα, με την προσθήκη καλών ποδοσφαιριστών έτσι ώστε να σώσει ότι σώζεται.
Μέχρι τότε όμως υπάρχουν 5-6 παιχνίδια στα οποία εάν δεν καταφέρει να σηκώσει κεφάλι και να μαζέψει βαθμούς τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο και τα περιθώρια θα στενέψουν.

Η φετινή πορεία της ΑΕΛ δεν συνάδει με την ιστορία της ομάδας και πολλοί διερωτώνται πως μια ομάδα που βρέθηκε κοντά στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα την περίοδο 2013-14, βρίσκεται τώρα σε αυτή την δυσμενής θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα