Τέλος στις παλαιότερες εκδόσεις του Internet Explorer

Η Microsoft ήξερε ότι με την κυκλοφορία των Windows 10 έπρεπε να παρουσιάσει έναν νέο browser, καθώς ο Internet Explorer είχε αποκτήσει πολύ κακή φήμη στο χώρο της τεχνολογίας.

Το σχέδιο φαίνεται πως δούλεψε, με τον Edge browser

να έχει σχετικά καλή υποδοχή και η Microsoft ψάχνει τρόπους να τον κάνει ακόμη καλύτερο.

Πάνω σε αυτή την καλή εξέλιξη του Edge browser, έρχεται μια νέα ανακοίνωση της Microsoft η οποία αναφέρει ότι μέχρι τον Ιανουάριο του 2016 θα τερματίσει την υποστήριξη όλων των εκδόσεων του Internet Explorer, εκτός από τον Internet Explorer 11.

Μέσω της ιστοσελίδας της η Microsoft ανέφερε ότι από τις 12 Ιανουαρίου 2016, μόνο ο Internet Explorer 11 θα έχει τεχνική υποστήριξη και ενημερώσεις ασφαλείας. Επίσης θα είναι η τελευταία έκδοση που θα λάβει υποστήριξη στα Windows 7, Windows 8.1 και Windows 10.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι χρήστες έχουν μείνει σε παλαιότερες εκδόσεις του Internet Explorer, μετά τις 12 Ιανουαρίου θα είναι ευάλωτοι, καθώς δεν θα λαμβάνουν updates.

Αυτό καθιστά αναγκαίο να εγκαταστήσουν την τελευταία έκδοσή του ή να αλλάξουν browser.

Οι περισσότεροι χρήστες που έχουν ενεργοποιημένα τα Automatic Updates στα Windows, θα έχουν ήδη εγκαταστήσει τον Internet Explorer 11, οπότε δεν έχουν λόγο ανησυχίας. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2016.

Πηγή: ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα