Θεολόγου:Δεν κλείνω πόρτες,στοχοποίηθηκα- Απάντηση Συμμαχίας

«Δεν κλείνω πόρτες», δήλωσε η ανεξάρτητη, πλέον, βουλευτής Άννα Θεολόγου στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μελλοντικά με άλλο κόμμα.

Ωστόσο, η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν είναι κάτι που σκέφτεται αυτή τη στιγμή, θέτοντας ως προτεραιότητά της τη συνέχιση του έργου της στη Βουλή, ως ανεξάρτητη, αγωνιζόμενη με το ίδιο σθένος για τις θέσεις της.

Σκληρή απάντηση Συμμαχίας σε Θεολόγου

– Το παίζει θύμα

Κληθείσα να απαντήσει αν θα συνεργαζόταν με τον Παύλο Μυλωνά, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στο ίδιο κόμμα μαζί της, αρκέστηκε να δηλώσει ότι δεν μπορεί να γνωρίζει πώς θα πορευθεί στο Κοινοβούλιο ο πρώην συναγωνιστής της.

Σε σχέση με την αποχώρησή της από τη Συμμαχία Πολιτών, η ίδια έκανε λόγο για παρασκήνιο, το οποίο -κατά την ίδια- έδειξε ότι δεν είχε εκτιμηθεί η παρουσία της στο Κοινοβούλιο από το κόμμα.

Η ίδια χαρακτήρισε περίεργη την απόφαση της Συμμαχίας για κατά συνείδηση ψήφο, η οποία, όπως εξήγησε, έστελνε ψήφους και στους δυο υποψηφίους, σε αντιδιαστολή με την αντιπολιτευτική ρητορική που είχε το κόμμα κατά του κ. Αναστασιάδη τα τελευταία πέντε χρόνια.

Όπως πρόσθεσε, αυτό που την ώθησε στην παραίτησή της, ήταν η απόφαση των συλλογικών οργάνων του κόμματος να απαγορεύσει στα ηγετικά στελέχη να εκφράσουν τη θέση τους για τον δεύτερο γύρο.

«Αυτό το πράγμα, εγώ το θεώρησα στοχοποίηση αποκλειστικά για μένα», σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα