"Δεν με φοβίζουν, θα με βρουν μπροστά τους" (ηχητικό)

Ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους εξαπέλυσε τα πυρά του σε όσους λένε ότι ο Άρης θα υποβιβαστεί. Στάθηκε ασπίδα προστασίας για την ομάδα και τους παίκτες του, έστειλε μηνύματα σε άλλους προέδρους και μέσω των δηλώσεών του μάς επιβεβαίωσε ότι ο Άρης θα τα δώσει όλα για την παραμονή.

Οι δηλώσεις του Σταύρου Δημοσθένους στο Ράδιο Πρώτο:

"Όποτε και να οριζόταν το παιχνίδι, έπρεπε να παιχτεί. Είναι καλύτερα που δεν θα είναι στο τριήμερο και

για εμάς και για τον κόσμο. Δεν κερδίζεται κάτι με τις ημέρες. Είμαστε προς το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι ταυτότητα έχει η ομάδα μας φέτος. Η έκταση του σκορ δεν είναι εικόνα όλου του παιχνιδιού, μας αδικεί, όμως η Πάφος το άξιζε. Ίσως το έξι να ήταν υπερβολικό, κάπου, όμως, οι παίκτες αποσυντονίστηκαν. Δεν μας κάνει να τα βάζουμε κάτω, ούτε θα σταματήσουμε.

Έχω πει πολλές φορές ότι ο πρόεδρος πρέπει να φαίνεται στα δύσκολα. Είμαι εδώ, παρών. Να είναι σίγουροι ότι ο βράχος που βρίσκουν μπροστά τους θα τους δυσκολέψει πολύ, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Δεν με φοβίζουν αυτά που λένε οι άλλοι πρόεδροι, θα τους βάλουμε δύσκολα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε ονομαστικά για μένα, δεν είναι κρυφό. Είναι κακό να μιλάς έτσι για συνεργάτες και φίλους. Θα του στείλω και εγώ το μήνυμα, ότι θα είμαι μπροστά του μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του τελευταίου μας αγώνα. Δεν φοβάμαι και δεν παραδίνω τα όπλα. Αυτοί που δεν αντέχουν την πίεση να μένουν στο σπίτι, να σκουπίζουν την αυλή τους. Λέγονται απλά για να εντυπωσιάζουν. Το έχω πει ότι δεν είναι οι μεταγραφές που κάνουν μία ομάδα, αλλά το σύνολο. Εμείς έχουμε το σύνολο, τον προπονητή, το συμβούλιο και τον πρόεδρο. Τα λέω έξω από τα δόντια, θα είμαι μπροστά τους. Δεν είναι θέμα Ολυμπιακού και Άρη ο υποβιβασμός. Κάθε αγωνιστική αλλάζουν τα πράγματα. Μπορεί να πάμε και να κερδίσουμε την Ομόνοια για παράδειγμα. Σήμερα θα πάω στην προπόνηση, είμαι σίγουρος ότι θα ανασυνταχθούμε. Δεν είναι μικρά παιδιά, πρέπει να δουν τη σοβαρότητα της θέσης μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα