World Travel Awards 2017

Το Χίλτον Κύπρου έλαβε τον τίτλο του Κορυφαίου Επιχειρηματικού Ξενοδοχείου στην Κύπρο για πέμπτη συνεχή χρονιά στην 24η διοργάνωση των World Travel Awards.

Ο Χάρης Μιχαήλ, Γενικός Διευθυντής του Χίλτον Κύπρου, είπε, “Είναι ιδιαίτερα τιμητική για μας

αυτή η βράβευση από τα World Travel Awards 2017, για πέμπτη συνεχή χρονιά. Αυτό αποδεικνύει την σταθερότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας καθώς και του προσωπικού μας για να παρέχουμε άριστες εμπειρίες σε όλους όσοι επισκέπτονται το ξενοδοχείο μας”.

World Travel Awards επιβραβεύουν απο το 1993 οργανισμούς που παρέχουν εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες όσον αφορά τα ταξίδια και τον τουρισμό. Έχουν καθιερωθεί πλέον ως ένας σημαντικός θεσμός παγκοσμίως.

To Χίλτον Κύπρου είναι το μοναδικό ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια των 50 χρόνων της λειτουργίας του, έχουν διαμείνει στα πολυτελή του δωμάτια και σουίτες επισκέπτες από τους χώρους της πολιτικής, επιχειρηματικής και καλλιτεχνικής σκηνής τόσο της Κύπρου όσο και του εξωτερικού. Το ξενοδοχείο παρέχει άριστες υποδομές για υψηλού επιπέδου συνέδρια, γάμους και δεξιώσεις καθώς και εντυπωσιακούς χώρους εστίασης. Απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες πελατών που επιζητούν μια άνετη και ευχάριστη διαμονή σε ένα πολυτελές και πολυβραβευμένο περιβάλλον 5 αστέρων.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις κατηγορίες και τους νικητές των World Travel Awards 2017: https://www.worldtravelawards.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα