Swing Maxi από τη Medela: Αποτελεσματικό, άνετο, γρήγορο

Για να προσφέρετε το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή του μωρού σας, ο πιο απλός τρόπος σάς δίνεται από τη φύση: Το μητρικό γάλα! Πλουσιότερο σε θρεπτικά συστατικά από οποιοδήποτε υποκατάστατο, το μητρικό γάλα κάθε μητέρας προσαρμόζεται στις ανάγκες του μωρού της, για να είναι πάντα κατάλληλο σε κάθε στάδιο ανάπτυξής του.

Παρ’ όλα αυτά, ο θηλασμός μπορεί να μην είναι πάντα εύκολος, ειδικά στην αρχή, ή εφικτός, εάν η μητέρα χρειάζεται να απομακρυνθεί για κάποιο χρονικό διάστημα. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, η Medela έρχεται να δώσει τη λύση,

με το βραβευμένο, συμπαγές, εύκολο στη χρήση και τον καθαρισμό θήλαστρο Swing Maxi! Το διπλό αυτό ηλεκτρονικό θήλαστρο προσφέρει στις θηλάζουσες μητέρες, όλα τα οφέλη της διπλής άντλησης χάρη στην οποία «αδειάζει» καλύτερα το στήθος τους και αυξάνει την παραγωγή τους κατά 18% περισσότερο απ’ ότι ένα μονό θήλαστρο. Αν μια νέα μαμά θέλει λοιπόν, να έχει περισσότερο γάλα για το μωρό της, το Swing Maxi είναι η ιδανική λύση!

Η διπλή άντληση σε συνδυασμό με την Τεχνολογία 2-Φάσεων, έχει παράλληλα, κι άλλα ωφελήματα. Είναι δύο φορές ταχύτερη σε σύγκριση με τη μονή άντληση για τη λήψη της ίδιας ποσότητας μητρικού γάλακτος. Εκτός αυτού, το συμπαγές μέγεθος του Swing Maxi, αλλά και το γεγονός ότι είναι κατάλληλο και για καθημερινή χρήση, σημαίνει ότι οι εργαζόμενες μητέρες μπορούν να το έχουν μαζί τους και στη δουλειά, άρα η επιστροφή στην εργασία δε σηματοδοτεί απαραίτητα και το τέλος του θηλασμού. Την ίδια στιγμή βέβαια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μονό θήλαστρο, χωρίς καμία απώλεια στην απόδοση.

Τα προϊόντα Medela εισάγονται στην Κύπρο από την Marathon Trading και διατίθενται στα φαρμακεία και στα παιδικά καταστήματα New Baby City, Mothercare, City of Dreams και Mamatoto.

Marathon Trading

Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.

Τηλ. 22.89.95.00

[email protected]

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading.cy, https://www.facebook.com/MedelaCyprus

Keywords
Τυχαία Θέματα