Supply Chain & Operations Awards 2021

H εταιρεία BOUSSIAS Cyprus διοργανώνει για πρώτη φορά τα βραβεία Supply Chain &Operations Awards 2021,στα οποία θα αναδειχθούν και θα επιβραβευτούν όλες οι καλές πρακτικές, οι καινοτόμες πρωτοβουλίες και τα έργα στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Επιχειρησιακών Λειτουργιών.

Στόχος είναι να γνωστοποιηθούν οι διαθέσιμες υπηρεσίες, λύσεις και τεχνολογίες που συμβάλλουν στην βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων και δημιουργούν προστιθέμενη

αξία προς τον πελάτη.

Οι νικητές θα λάβουν το λογότυπο των βραβείων της φετινής διοργάνωσης με τη συγκεκριμένη βράβευση στην κατηγορία τους, ένα αγαλματίδιο για κάθε βραβείο και video για αξιοποίηση της διάκρισης στα δικά τους social media. Επίσης θα γίνει αναφορά όλων των βραβεύσεων στον τελικό πίνακα νικητών στο web site της διοργάνωσης και θα σταλεί  δελτίο τύπου σε χορηγούς επικοινωνίας και θεσμικούς φορείς, με παραπομπή στον τελικό πίνακα με τους νικητές. Ακόμη θα υπάρξει προβολή στα social media της ΒOUSSIAS Cyprus μέσω posts και οι εκπρόσωποι των κορυφαίων βραβείων θα έχουν το δικαίωμα, να συμμετάσχουν στο βίντεο των awards. Η Κριτική Επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων στα βραβεία, αποτελείται από προσωπικότητες του ακαδημαϊκού χώρου και της αγοράς, από εμπειρογνώμονες και διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Μεταφορών. Οι δηλώσεις υποψηφιότητας θα γίνονται δεκτές μέχρι του 2021.

Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε τη σελίδα των βραβείων https://supplychainawards.cy/

Συνδιοργανωτές iMinder και BOUSSIAS Cyprus

Keywords
Τυχαία Θέματα