Παμπορίδης ο «Νονός».. η επιστροφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα μικρό βίντεο απόσπασμα από την ταινία αριστούργημα του Μάρτιν Σκορτσέζε «O Nονός»  (και συγκεκριμένα το τρίτο μέρος της τριλογίας) , επέλεξε να σχολιάσει την τελευταία αναστάτωση στον χώρο της Υγείας, ο Γιώργος Παμπορίδης

Από το πρωί το «κλίμα» στο twitter είναι εκρηκτικό μετά τα όσα ακούστηκαν περί προθέσεων αλλαγής της φιλοσοφίας του ΓΕΣΥ.  Από τα πυρά Παμπορίδη δεν γλύτωσε ούτο ο  αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ  Χάρης Γεωργιάδης.

Στην τελευταία του ανάρτηση ο Παμπορίδης ανήρτησε

βίντεο του Aλ Πατσίνο σε ρόλο Μαικλ Κορλεόνε να λέει την εξής φράση “Just when I thought I was out, they pull me back in.”
 

Just when I thought I was out...they pull me back in. https://t.co/fqUeWJm3DI via @YouTube #ChallengeAccepted

— George Pamboridis (@GPamboridis) November 2, 2021

Η ιστορία πίσω από το απόσπασμα:

 Σε αυτή την ταινία, ο Μάικλ Κορλεόνε προσπαθεί να αλλάξει τρόπους και στην πραγματικότητα επιχειρεί να γυρίσει μια νέα σελίδα στη ζωή του. Περνάει πολλά σε μια προσπάθεια να νομιμοποιήσει τις επιχειρήσεις του και να αποκαταστήσει το καλό του όνομα. Δυστυχώς, οι άνθρωποι γύρω του δεν φαίνεται να συμφωνούν με την αλλαγή στη ζωή του

Σε μια από τις πιο κομβικές σκηνές της ταινίας, ο Μάικλ επιστρέφει στο σπίτι μετά από μια απόπειρα  δολοφονίας κατά της ζωής του και λέει την περιβόηη φράση.

Tην πιο πάνω ανάρτηση δεν άφησε ασχολίαστη ο νυν Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου με τη επιφώνημα «Αχχχ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παμπορίδης, Νονός, ΒΙΝΤΕΟ,paboridis, nonos, vinteo