SEZAD: Eπαγγελματικό φόρουμ με ευκαιρίες επένδυσης στο Ομάν

H μεγαλύτερη, Ειδική Oικονομική Ζώνη στην Μέση Ανατολή ( SEZAD ) που βρίσκεται στο Duqm στο Ομάν, σε συνεργασία με το ΚΕΒΕ οργανώνει ένα επαγγελματικό φόρουμ στην Λευκωσία στις 25 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hilton Park Hotel για να παρουσιάσει αφορολόγητες ευκαιρίες επένδυσης στο Ομάν.

Η ενημέρωση για το

Ομάν θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις σχετικά με τα διάφορα σχέδια και προγράμματα του Al Duqm όπως το λιμάνι του Duqm, τις εταιρείες Oman Oil Duqm Development Company και Wan Fang Oman, τις επενδύσεις από Κίνα και Ithraa ( Οργανισμός Επενδύσεως του Ομάν) στο Duqm, τις εσωτερικές και εξωτερικές επενδύσεις καθώς και τις υπηρεσίες προώθησης.

Ο σκοπός της SEZAD είναι να ενημερώσει το επιχειρηματικό κοινό για τις διάφορες ευκαιρίες επένδυσης στο Ομάν, να εξηγήσει και να αναλύσει την στήριξη που υπάρχει για τις Κυπριακές εταιρείες, λαμβάνοντας υπόψη το Σουλτανάτο, και κυρίως να δώσει την ευκαιρία στους επιχειρηματικούς ηγέτες και των δύο χωρών να δημιουργήσουν καρποφόρες διασυνδέσεις.

Το Φόρουμ διοργανώνεται σε συνεργασία με το ΚΕΒΕ, οι επιχειρηματικοί ηγέτες από το Ομαν θα ξεκινήσουν στις 24 Μαΐου από τη Λεμεσό όπου θα συναντηθούν με Κυπριακές εταιρείες σε μια προσπάθεια δημιουργίας καινούριων επιχειρηματικών ευκαιριών καθώς και ενδυνάμωσης των επενδυτικών δεσμών στους τομείς βιομηχανίας, τουρισμού, ναυτιλίας, μεταλλευμάτων και πετροχημικών. Ακολούθως, οι επιχειρηματικοί ηγέτες από το Ομάν θα παρουσιάσουν το Duqm project στο επαγγελματικό Φόρουμ που θα λάβει μέρος στο ξενοδοχείο Hilton Park Hotel.

Σε σχόλιο του ο Πρόεδρος του SEZAD , H.E. Yahya bin Said bin Abdullah Al-Jabri, ανάφερε:

«Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για τις Κυπριακές επιχειρήσεις, μέσω των οποίων μπορούν να εδραιωθούν και να αναπτυχθούν στο Ομάν με πολύ ελκυστικούς όρους»

Keywords
Τυχαία Θέματα