Πανηγυρικό κλίμα στον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola Γ Κατηγορίας

Μια άκρως πανηγυρική ατμόσφαιρα, πλούσια σε θέαμα και συναισθήματα επικράτησε στον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola Γ Κατηγορίας και επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ 2016-2017, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Μαΐου, προσφέροντας στους θεατές μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις. Μεγάλος νικητής η ΠΟ Ξυλοτύμπου που σήκωσε το κύπελλο της σεζόν 2016-2017.

Με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές των ομάδων, Εθνικού Λατσιών και ΠΟ Ξυλοτύμπου, και ένθερμο υποστηρικτή την Coca-Cola, το γήπεδο AEK

Arena στη Λάρνακα υποδέχθηκε τη μεγάλη γιορτή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η τελετή βράβευσης του Κυπέλλου Coca-Cola Γ Κατηγορίας και επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ 2016-2017, είχε για ακόμα μια χρονιά, έντονο κόκκινο χρώμα και γεύση Coca-Cola, με πολλές εκπλήξεις και εκατοντάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες για να στηρίξουν την ομάδα τους. Σηκώνοντας το κύπελλο, οι ποδοσφαιριστές της ΠΟ Ξυλοτύμπου, πανηγύρισαν έντονα την επιτυχία που τους έδωσε και το νταμπλ, μετά και από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η Coca-Cola για ακόμα μια χρονιά, μέσα από την υποστήριξη της μακροβιότερης ποδοσφαιρική χορηγίας, προσφέρει στους φιλάθλους, εδώ και 55 χρόνια, πλούσιο θέαμα αντίστοιχο του κύρους και της ιστορίας του θεσμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα