Rimini Protokoll: Όλη η Πάφος, μια σκηνή

Από σήμερα Παρασκευή και μέχρι την Τετάρτη, οι Rimini Protokoll επαναρχίζουν τη σπουδαία τους παρουσία στην Πάφο, μετατρέποντας την πόλη σε μια σκηνή.

Οι Rimini Protokoll θεωρούνται ένα από τα σημαντικότερα και πρωτοπόρα σχήματα που επηρεάζουν τα τελευταία χρόνια τα ευρωπαϊκά θεατρικά πράγματα. Πρόκειται για τους Helgard Haug, Stefan Kaegi και Daniel Wetzel, οι οποίοι δουλεύουν μαζί από το 2002, αναπτύσσοντας συνεχώς νέες μορφές και μεθόδους του θεάτρου. Οι σπουδαίοι αυτοί

καλλιτέχνες, με τις πρωτότυπές τους εξορμήσεις, πραγματοποιούν μια διαδρομή-παράσταση στο κέντρο της πόλης για 50 άτομα κάθε φορά.

Η διαδρομή συνοδεύεται από ένα ειδικό ηχητικό πεδίο για δρόμους, χώρους στάθμευσης, εκκλησίες και αυλές, αλλάζοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο βιώνουμε και προσλαμβάνουμε την πόλη μας. Στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, με την υποστήριξη και συνεργασία της Swiss Arts Council, Pro Helvetia, της Πρεσβείας της Eλβετίας στην Κύπρο και του Ινστιτούτου Goethe. Χορηγός φιλοξενίας: Maispa Developers. Εισιτήρια: 10 ευρώ. Αναχώρηση: Σπηλιά της Φάπρικας: 15.30, Ολοκλήρωση διαδρομής στις 17.10. Δωρεάν μεταφορά θεατών από το τέλος της διαδρομής, στην αρχική τοποθεσία στη σπηλιάς της Φάπρικας.

Keywords
Τυχαία Θέματα