«Eίμαστε ο ΔΗΣΥ που ήσασταν» - «Θα τα πούμε 28 Ιανουαρίου»

«Είμαστε ο Συναγερμός που ήσασταν πριν 30 χρόνια», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αλληλεγγύης Γιάννης Σελινόπουλος προς τον Βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευθύμιο Δίπλαρο στο πλαίσιο της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του Σίγμα Πρωτοσέλιδο, με τον δεύτερο να απαντά «28 Ιανουαρίου, το βράδυ, να είσαστε εδώ να τα ξαναπούμε».

«Οι άνθρωποι κατέβασαν τη Θεοχάρους υποψήφια ευρωβουλευτή Λεμεσού, που πήρε τις τιμητικές 4500 χιλιάδες ψήφους και ούτε καν ορκίστηκε η γυναίκα. Δεν παραιτήθηκε από ευρωβουλευτής και έφυγε. Είναι καλό, η κα. Θεοχάρους και τα υπόλοιπα στελέχη της αλληλεγγύης, όσα έμειναν,

να κάνουν μια βόλτα στη Λεμεσό, να ακούσουν τον παλμό του κόσμου», συνέχισε ο κ. Διπλαρος.

«Βγάζετε πολύ πόνο», ήταν η αντίδραση του κ. Σελινόπουλου, με τον Δίπλαρο να απαντά «Το τι θα πονέσει, θα το δείτε σε λίγους μήνες».

Η αντιπαράθεση στο στούντιο συνεχίστηκε, με τον βουλευτή του ΔΗΣΥ να κατηγορεί τον κ. Σελινόπουλο για λασπολογία και συκοφαντία σχετικά με την αναφορά του ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τηλεφώνησε στον συμπέθερό του προκειμένου να απομακρύνει τις καταθέσεις του από την Τράπεζα πριν το κούρεμα. «Αν ήταν κάποιοι άλλοι εδώ στο πάνελ, θα τού κινούσαν αγωγή», είπε ο Δίπλαρος, που έκανε λόγο για έλλειψη επιχειρημάτων.

Από την πλευρά του, ο κ. Σελινόπουλος απάντησε «Ο κ. Δίπλαρος και ο Πρόεδρος δικαιούνται να θέλουν να παρουσιάσουν ένα success story και είναι δικαίωμά τους. Οι πραγματικότητες, όμως, είναι ότι η Κύπρος έχει το 8ο αναλογικά μεγαλύτερο δημόσιο χρέος στον κόσμο, έχει το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό ιδιωτικού δανεισμού και έχει τα ΜΕΔ που στραγγαλίζουν την οικονομία.

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου, που ήταν στο πάνελ, έθεσε το ερώτημα αν τελικά ο Πρόεδρος το εισηγήθηκε το κούρεμα. «Όταν τούς το αποδίδουν, αποκαλούν τον Σόιμπλε πολιτικάντη. Ο Αναστασιάδης έλεγε γίναμε πειραματόζωα. Το ήξερε από τις 4 Μαρτίου και δεν το λέει μόνο ο Δημητριάδης, αλλά και Σαρρής. Το ήξερε ο Αναστασιάδης και έγιναν τηλεφωνήματα. Ο κ. Δημητριάδης ενημερώθηκε από τη Λαϊκή ότι επίκειται εκροή 21 εκατομμυρίων και ενημέρωσε τον πρόεδρο, που, με τη σειρά του, ενημέρωσε τον πρόεδρο, που έδωσε το "οκ"».

Keywords
Τυχαία Θέματα