ORB Communications: 5 φανταστικά χρόνια δημιουργικότητας

Το γραφείο επικοινωνίας και διαφήμισης ORB Communications για να γιορτάσει τις φοβερές ιστορίες που δημιούργησε τα πρώτα 5 χρόνια λειτουργίας του, οργάνωσε για τους πελάτες, συνεργάτες και τα μέλη του προσωπικού του, ένα πολύ ξεχωριστό πάρτι, στο Yacht Club της Μαρίνας Λεμεσού, στο οποίο τραγούδησε ζωντανά η ερμηνεύτρια των Imam Baildi, Ρένα Μόρφη, παρουσιάζοντας τη φανταχτερή της περσόνα Σούλη Ανατολή.

Η Orb

Communications ξεκίνησε τη λειτουργία της, την Άνοιξη του 2013 και, μέσα σε μια αβέβαιη και δύσκολη περίοδο της αγοράς, έκανε rebrand την κρίση, σε πρόκληση, προσφέροντας εξατομικευμένες μπουτίκ υπηρεσίες επικοινωνίας στους πελάτες της. Στο πορτοφόλιο της σήμερα έχει μεγάλο αριθμό πελατών και εκστρατειών με επικοινωνιακή προσέγγιση 360 μοιρών, ενώ ξεχωρίζει τόσο για τις δημιουργικές ιδέες που εφαρμόζει, όσο και για την μεγάλη ανέλιξη που είχε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η εταιρεία δημιουργεί ολιστική επικοινωνία του brand με τον καταναλωτή - 360 μοίρες, 365 ημέρες - σε όλες τις διαστάσεις των μέσων, με όλες τις εκφάνσεις του content, customized για τον καταναλωτή και medialized, μέσω καινοτόμων τεχνολογιών, μέσων και πρακτικών.

Τα 5 πρώτα χρόνια ήταν μόνο η αρχή για την ORB Communications που αποφάσισε σε ένα κόσμο διαφήμισης γεμάτο με μήλα (apples) να είναι ο ανανάς (pineapple)!

Keywords
Τυχαία Θέματα