Nέα σύλληψη για την απαγωγή της 4χρονης Mαρί Ελέν

Σε μία σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ερευνών αναφορικά με την απαγωγή της 4χρονης Μαρί Ελέν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας πρόκειται για μια 49χρονη αλλοδαπή, η οποία συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος στις 23:00 χθες το βράδυ στη Λευκωσία.

Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Χθες, εξάλλου, 44χρονος οδηγός ΤΑΧΙ από

τη Λεμεσό, τέθηκε υπό τετραήμερη κράτηση, καθώς την ημέρα της απαγωγής φέρεται να παρέλαβε τον Νορβηγό πατέρα και το κοριτσάκι, έξω από τα Κεντρικά Γραφεία της CYTA στη Δασούπολη, μεταφέροντάς τους στην κτηνοτροφική περιοχή Τσερίου.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έλαβε οδηγίες για τη μεταφορά τους από άγνωστο πρόσωπο, χωρίς να γνωρίζει την ταυτότητά τους.

Προκειμένου να διακριβωθεί αν όντως οι επιβάτες του ΤΑΧΙ ήταν η μικρή MARIE ELENI και ο πατέρας της, η Αστυνομία αναμένεται να ζητήσει το υλικό κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης υποστατικών, κατά μήκος της διαδρομής που διένυσε το ΤΑΧΙ.

Για άλλες τέσσερις ημέρες θα παραμείνουν υπό κράτηση ο 44χρονος Κύπριος και ο 34χρονος Σύρος, που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Από τον πρώτο κύκλο συλλήψεων, ελεύθεροι αφέθηκαν ο 47χρονος, πρώην βαρυποινίτης, κατόπιν απόφασης Δικαστηρίου, καθώς και ο 39χρονος, για τον οποίο δεν ζητήθηκε καν η περαιτέρω κράτησή του.

Στο μεταξύ, χθες βράδυ το δικηγορικό γραφείο του πατέρα της τετράχρονης εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση, στην οποία, ο Νορβηγός δηλώνει ότι πήρε ο ίδιος το παιδί από το νηπιαγωγείο κι όχι δυο κουκουλοφόροι.

Η ανακοίνωση συμπληρώνει ότι η «είδηση που μεταδίδεται από τα ΜΜΕ ότι δυο κουκουλοφόροι πήραν το παιδί, δεν είναι ορθή».

Keywords
Τυχαία Θέματα