Mυστηριώδες «τανκ» εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένα μυστηριώδες αντικείμενο που μοιάζει με στρατιωτικό άρμα  εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα. Ο ινδονησιακός στρατός αναγνώρισε το παράξενο περιστατικό, αλλά δεν μπόρεσε να αναχαιτίσει το αντικείμενο που επέπλεε μακριά.

Φωτογραφίες του μυστηριώδους αντικειμένου εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ινδονησίας την περασμένη εβδομάδα και έγιναν αμέσως viral.

Ditemukan Benda Mirip Tank di Perairan Natuna, Ini Penjelasan TNI AL

https://t.co/uiOxhj7GnL #beritajogja #jogja #jogjaistimewa pic.twitter.com/GFpMFIgEKM

— Harian Jogja (@Harian_Jogja) December 18, 2021

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από εργάτες πετρελαιοειδών στη θάλασσα Natuna - μια τεράστια, ρηχή λεκάνη στο νοτιότερο τμήμα της Θάλασσας της Νότιας Κίνας και βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στα χωρικά ύδατα της Ινδονησίας.

Μία από τις εικόνες δείχνει ουσιαστικά ένα τανκ να επιπλέει στην ανοιχτή θάλασσα, με τον πυργίσκο και το όπλο του να είναι ευδιάκριτα. Ενώ το άρμα φαινόταν να είναι πολύ σκουριασμένο, μέρος του εξωτερικού του εξοπλισμού ήταν άθικτο, συμπεριλαμβανομένων των εφεδρικών μπιτς και ενός καλωδίου ρυμούλκησης.

Το παράξενο περιστατικό έχει αναγνωριστεί από τον στρατό της χώρας, ο οποίος έστειλε συγκεχυμένα μηνύματα σχετικά με τη φύση του αντικειμένου που μοιάζει με τανκ. Την Κυριακή, ο Ταγματάρχης Saul Jamlaay είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι οι αναφορές για εύρεση «αντικειμένων παρόμοια με τανκς» ήταν αληθινές, αλλά ότι «τα αντικείμενα δεν ήταν επικίνδυνα». Το εν λόγω αντικείμενο σε σχήμα τεθωρακισμένου οχήματος ανήκε σε τοπική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου και παρασύρθηκε από μια υπεράκτια εξέδρα, ισχυρίστηκε ο αξιωματούχος.

Τη Δευτέρα, ωστόσο, ο ναύαρχος Julius Widjojono παρείχε μια διαφορετική περιγραφή των γεγονότων, δηλώνοντας ότι η φύση και η προέλευση του τανκ δεν ήταν στην πραγματικότητα γνωστές, με το Πολεμικό Ναυτικό να ψάχνει ακόμα για το αντικείμενο που έχει «παρασυρθεί».

«Παρακαλώ περιμένετε για μια πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση. Το Πολεμικό Ναυτικό αναζητά το πού βρίσκεται», είπε ο ναύαρχος, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mυστηριώδες, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,Mystiriodes, fotografies