''Μπορεί να γίνει το καλύτερο μπορεί το χειρότερο'' (vid)

Συνέντευξη τύπου ενόψει Νέας Σαλαμίνας παρέθεσε σήμερα ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κριστίανσεν. Μίλησε επίσης για την Αστάνα, τους επιθετικούς αλλά και για τα νέα αποκτήματα των γαλαζοκιτρίνων.

αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δανός τεχνικός

«Είχαμε αρκετούς διεθνείς που έλειπαν. Δεν ήταν εύκολο να προετοιμαστούμε αλλά δουλέψαμε στην φυσική κατάσταση»

«Βελτιώσαμε το επίπεδο των νέων αποκτημάτων και τους υπολογίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια»

«Δεν

χρειάζεται να πω πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα. Πέρσι ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι»

«Η Σαλαμίνα έχει ποιότητα και ταχύτητα. Έχει εμπειρία. Έχουν και καλούς ποδοσφαιριστές της άμυνας. Είναι καλή ομάδα. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα αλλά και με την Ανόρθωση. Θα είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα είναι δύσκολο»

«Βλέπουμε πάντα παιχνίδι με παιχνίδι. Θα επιλέξω τους πιο έτοιμους για να κερδίσουμε τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα. Υπάρχει και το παιχνίδι με την Αστάνα αλλά θα εκτιμήσουμε την κατάσταση μετά τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα»

«Έχουμε δυο επιθετικούς στο ρόστερ. Έχουμε παίκτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δεύτεροι επιθετικοί. Θα ήταν το ιδανικότερο ακόμη μια επιλογή, αλλά δεν με ανησυχεί»

«Τώρα δεν ψάχνουμε για επιθετικό είμαι ικανοποιημένος αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει το Δεκέμβρη Γενάρη, τώρα σκέφτομαι μόνο το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα»

Αν οι Ντε Καμάργκο, Μπρεσάν, Λάγο είναι έτοιμοι να παίξουν: «Η διακοπή ήταν πάρα πολύ σημαντική η προετοιμασία ήταν πιο εξειδικευμένη ειδικά για μερικούς παίκτες. Τώρα όλοι είναι έτοιμοι όμως πρέπει να αποδείξουν ότι είναι έτοιμοι στις προπονήσεις. Αυτό θα είναι το κριτήριο για το αν μπορούν να βοηθήσουν και να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα»

«Σαφώς και δεν θα πω ποιος θα είναι ο τρόπος που θα αγωνιζόμαστε. Είναι θέμα ποιος είναι έτοιμος αγωνιστικά»

Για το αν θα κάνει ροτέισον: «Και στην ΑΕΚ το ίδιο έκανα και είχα δεχτεί κριτική όμως τα αποτελέσματα είναι εκεί. Αυτό φυσικά εξαρτάται από κάθε παιχνίδια. Φυσικά υπολογίζω όλους τους παίκτες όμως πρέπει να το αποδείξουν πως αξίζουν να παίζουν. Μπορεί να κριθώ για τη φιλοσοφία όμως είμαι πιστός σε αυτή μου και θα πεθάνω με αυτές»

Για τον όμιλο στο Γιουρόπα Λίγκ: «Η κλήρωση είναι καλή και έχουμε πιθανότητες. Αυτό όμως που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε 100% έτοιμοι γιατί αυτό είναι απαραίτητο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μπορεί να γίνει το καλύτερο μπορεί και το χειρότερο. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί. Την Αστάνα τη ξέρουμε από τα πέρσι και θέλουμε μια μικρή εκδίκηση. Η Γιανγκ Μπόις είναι επίσης ανταγωνιστική και τη μελετήσαμε όμως όλα θα φανούν στο γήπεδο»

«Κάτι τελευταίο. Έχει γίνει αρκετή συζήτηση για τις μεταγραφές. Σαν προπονητής είμαι ικανοποιημένος. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στις τρεις διοργανώσεις. Θέλω να καλέσω τον κόσμο στο γήπεδο με τη Νέα Σαλαμίνα. Θέλω να θυμίσω πως είμαστε η μοναδική Κυπριακή ομάδα που είμαστε σε Ομίλους. Είχαμε δύσκολες κληρώσεις. Με τη Ρόζενμποργκ και την Κοπεγχάγη. Με τη Ρόζενμποργκ τα καταφέραμε ενώ και με την Κοπεγχάγη προσπαθήσαμε μέχρι τέλους»

Keywords
Τυχαία Θέματα