Δυνατή πρόβα, εύκολη τριάρα

Στο σωστό δρόμο βρίσκεται η Ομόνοια, δέκα ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας κέρδισαν τον Παναθηναϊκό με 3-0 στο ΓΣΠ, με τέρματα των Νταρμπισάιαρ, Αγκάγεφ και Σέρινταν. Πολύ καλή παρουσία του Δημήτρη Χριστοφή, ο οποίος στο 16’ τράνταξε το δοκάρι του Κοτσόλη.

Πήρε αυτό που άξιζε
Πολύ καλύτερη ήταν η Ομόνοια, τουλάχιστον μέχρι το τέρμα που σημείωσε στο 24ο λεπτό. Με τον Χριστοφή να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και να κινείται στην αριστερή πτέρυγα, η ομάδα του Τζον Κάρβερ

δημιούργησε δύσκολες καταστάσεις στον Κοτσόλη, ο οποίος στο 15’ έκανε σωτήρια επέμβαση σε κόρνερ μετά το σουτ του Κλέιτον. Στην επόμενη φάση, ο Χριστοφή εξαπέλυσε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Η Ομόνοια συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο και στο 24’ μετουσίωσε την ανωτερότητα της με γκολ. Ο Χριστοφή έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Αγκάγεφ γύρισε την μπάλα προς τον Νταρμπισάιαρ, ο οποίος σε κενό τέρμα έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟ πήγε να απαντήσει στο τέρμα του Άγγλου και δημιούργησε δυο καλές ευκαιρίες, με την σπουδαιότερη να καταγράφεται στο 31’ με τον Λέτο, το σουτ του οποίου πέρασε μόλις έξω.

Πολλές αλλαγές και δυο γκολ
Οι δυο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές στην επανάληψη του αγώνα προκειμένου να δώσουν χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Οι αλλαγές έριξαν κάπως το ρυθμό του παιχνιδιού, όμως, οι πράσινοι συνέχισαν σε ικανοποιητικό ρυθμό. Μέχρι το τέλος σκόραραν ακόμα μια φορά και έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Φυλακτού.

Στο 57’ ο Αγκάγεφ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και ακολούθως στα δίχτυα, ενώ στο 79΄ο Σέρινταν με κοντινό πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Ομόνοια.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του φιλικού αγώνα Ομόνοιας - Παναθηναϊκού

Keywords
Τυχαία Θέματα