Βουτιές θανάτου από το «νησάκι» στην Αγ.Νάπα

Προβληματισμό προκαλούν οι πνιγμοί και τα ατυχήματα που σημειώνονται στην περιοχή του Nissi Beach στην Αγία Νάπα.

Με αφορμή το τελευταίο περιστατικό με τον θάνατο 27χρονου τουρίστα από τη Γαλλία χθες, το SigmaLive επικοινώνησε με τον Γιώργο Μιχαηλίδη, Πρόεδρο του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Αμμοχώστου, ο οποίος μίλησε, για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στην συγκεκριμένη περιοχή.

Αρκετοί νεαροί ως

επί τω πλείστο σημείωσε ο κ.Μιχαηλίδης δεν αντιλαμβάνονται ότι οι βουτιές από την συγκεκριμένη περιοχή είναι επικίνδυνες και έχουμε ως αποτέλεσμα τις τραγικές καταλήξεις. Δεν είναι λίγες οι φορές εξάλλου που οι νεαροί κάνουν βουτιές έχοντας καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ.

Οι βουτιές γίνονται συνήθως από την αριστερή πλευρά του μικρού νησιού που βρίσκεται μέσα στην παραλία όπου υπάρχουν αρκετοί βράχοι.«Κακώς πέφτουν απ εκεί οι νεαροί» επισήμανε ο κ.Μιχαηλίδης, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος για να γίνεται αυτό.

Ο 27χρονος που έχασε χθες την ζωή του, σύμφωνα με την Αστυνομία, , στη προσπάθεια του να βουτήξει στη θάλασσα από το νησάκι της παραλίας Nissi beach προσέκρουσε σε βράχους με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε με ταχύπλοο στην στεριά, όπου ναυαγοσώστες του παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες. Ακολούθως ο νεαρός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όπου δέκα περίπου λεπτά μετά τις 7, ιατρός του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών ανακοίνωσε το θάνατο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα