Ασουμανάκη: «Θέλαμε πολύ ένα μετάλλιο»

Τη δική της εξήγηση για την κακή εκκίνηση που έκανε το ελληνικό πλήρωμα στον τελικό του διπλού σκιφ έδωσε η Σοφία Ασουμανάκη.

Η Ελληνίδα αθλήτρια σημείωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Η αλήθεια ήταν ένας πολύ σκληρός αγώνας. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Πιστεύαμε ότι θα δυσκολευτούμε από τον καιρό και πράγματι έτσι έγινε,. Στην εκκίνηση το κύμα ήταν αυτό που μας κράτησε πίσω. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος αλλά ήταν πολύ δύσκολο».

Για τη συνεργασία με την Κατερίνα Νικολαΐδου: «Η αλήθεια

είναι ότι τα δύο χρόνια που συνεργαζόμαστε αφήσαμε πολλά πράγματα και αφοσιωθήκαμε στο κουπί. Το χειμώνα προπονούμαστε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο και το καλοκαίρι στην Καστοριά»

Για την επιθυμία ενός μεταλλίου: «Θέλαμε ένα μετάλλιο αλλά υπάρχει και η επόμενη φορά. Το ότι βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο στα τρία χρόνια δεν αφορά μόνο εμένα Είναι από πίσω μου μια ολόκληρη ομάδα..Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους γονείς μου, τους παράγοντες που φρόντισαν να μας παρέχουν τα πάντα για την προετοιμασία μας. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω την ΕΟΕ, τους χορηγούς μας αλλά και τους προπονητές μου Βασίλη Πολύμερο και Χρύσα Μπισκιτζή»

Για τις επόμενες υποχρεώσεις της: «Έχω το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω τωνν 23 ετών. Θα προσπαθήσω να πάρω ένα μετάλλιο και μετά διακοπές».

Keywords
Τυχαία Θέματα