Ομόνοια – Άντβερπ 4-2: Εντυπωσιακή εμφάνιση με θετικό αποτέλεσμα!

Η Ομόνοια επικράτησε της Άντβερπ με 4-2 στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τα play-off του Γιουρόπα Λιγκ, και πάει στον επαναληπτικό του Βελγίου έχοντας το πάνω χέρι.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 26’ με δυνατή κεφαλιά του Μπένσον, ενώ διατηρούσαν τον έλεγχο του παιχνιδιού για το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Λίγο πριν τη λήξη, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα χάρη στο πανέμορφο γκολ του Λοΐζου, μετά από κλέψιμο του Κακουλλή ο οποίος έδωσε

αμέσως

στον νεαρό μεσοεπιθετικό της Ομόνοιας για να κάνει το 1-1.

Η Ομόνοια μπήκε στο δεύτερο μέρος με τον καλύτερο τρόπο, αφού έφερε τα πάνω κάτω με το 2-1 να γίνεται στο 48’ χάρη στο γκολ του Κακουλλή, ενώ οι Λοΐζου ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά, έκανε το 3-1 με άλλο ένα υπέροχο γκολ στο 55’ με σουτ έξω από την περιοχή. Οι Βέλγοι μείωσαν στο 62’ με τον Μιγιόσι. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για την Ομόνοια στο 82’ το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ιγιάγι Ατιεμγούεν για το 4-2.

Οι αρχικές ενδεκάδες:

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ)- Φαμπιάνο, Σεχού, Λανγκ, Παναγιώτου, Λέτσιακς, Μπασιρού, Γκόμεθ, Μιξ, Παπουλής, Μιξ, Λοΐζου, Κακουλής.

Αντβέρπ (Μπριαν Πρισκε)- Butez, Bataille, Engels, De Laet, Vines, Abdullahi, Verstraete, Benson, Gerkens, Balikwisha, Eggestein.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα