Κριστιανσέν: "Πρώτα η TNS και μετά βλέπουμε" (βιντεο)

Ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον επαναληπτικό με την TNS ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κριστιάνσεν. Όπως τόνισε από την σημερινή συνέντευξη τύπου οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να έχουν ηρεμία και συγκέντρωση στο παιχνίδι τους, ενω μίλησε και για πιθανή ενίσχυση.

Αναλυτικά:

Για το ότι η ομάδα δεν ήταν καλή στο πρώτο παιχνίδι: «Περιμένων περισσότερα αύριο. Αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου. Κάναμε ένα καλό και σοβαρό παιχνίδι. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και είχαμε αρκετούς

συνδυασμούς. Μας έλειψε το γκολ. Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε αμυντικά».

Αν θα υπάρξουν αλλαγές: «Αύριο θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Διαφορετικό από το πρώτο. Δεν παίζουμε σε πλαστικό αλλά σε φυσικό χλοοτάπητα»

Αλλαγές στην ενδεκάδα: «Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η προετοιμασία και μετά θα αποφασίσω. Πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές»

Αν θα γίνουν και άλλες προσθήκες στην ομάδα: «Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε στην ομάδα. Η δουλειά μου είναι να πάρω το καλύτερο από τους παίκτες μου. Προχωρώντας θα αξιολογήσουμε την πορεία μας».

«Πρώτα είναι η TNS αν δεν την περάσουμε δεν μπορούμε να διαλέξουμε αντίπαλο»

«Συγκρίνω τις χρονιές. Αν την συγκρίνω με την περσινή περίοδο η ομάδα είναι η ίδια. Αλλάζω μόνο την φιλοσοφία της ομάδας. Από τον καιρό που ξεκινήσαμε η ομάδα έκανε πρόοδο. Πιστεύω ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι 100% έτοιμη αλλά θα βελτιωθεί στη συνέχεια »

>

Keywords
Τυχαία Θέματα